Христо Сираков Пак Заби Светска Красавица! Виж коя е тя! СНИМКИ

hristo_sirakovСветлана Василева е новата плеймейтка, покорила  леглото на известния  милионер Христо Сираков.

След резила с Биляна Евгениева, която той едва не заведе пред олтара и хвърли за годежа им 50 бона, Ицо се покри от срам и доста време не посмя да се появи публично с екзотична красавица.

Дни след годежа си със Сираков Биляна демонстративно се метна на врата на футболиста Благо Георгиев и замина с него на почивка в Гърция, зарязвайки възрастния си годеник сам и унизен в България.

Явно Ицо вече се е окопитил от удара и отново е изгрял на ловния фронт. Този път златната му рибка е Гонзовица, която отдавна е без гадже и си търси богат любим.

gonzovica

В ролята на сватовница се проявила Златка Райкова, която гостува на Сираков по време на „Черешката на тортата“, пък е и бивша негова любовница. Предаването бе снимано преди месец и Райкова запознала срамежливата Светлана със застаряващия светски лъв. Двамата веднага си допаднали и излезли на дискретна вечеря.

Известната с наивния си характер Василева, веднага повярвала на любителя на манекенки, че е голямата му любов и даже вече се преместила в дома му.

В началото и двамата пазели тайна, но Светлето трудно може да бъде дискретно и се похвалило на свои приятелки.

gonzovica1

Сега новата светска двойка се появява вече в обществото и двамата приличат на много влюбени.

Колко време ще трае новото увлечение на Сираков и колко ще му струва, не е ясно.

Гонзовица е скъпа мадама, но той пък има пари. Въпросът е има ли това, което може да задържи една жена в леглото и дали тя няма да е поредната разочарована любовчийка, която ще му кръшне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/IzePIm3M7OQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *