Защо Само 20 Соросоиди Скочиха Срещу „Нощните Вълци“ на Путин в Бургас! Истината е Повече от Скандална! + ВИДЕО

рокери1Около 20 бургазлии, част от които украинци, направиха засада на руските рокери на входа на Бургас с цел да не ги допуснат в града.

Те бяха планирали да блокират магистрала „Тракия“ на метри от морския град,  но неочаквано се появиха млади мъже с военни дрехи и набързо ступаха протестиращите. Семплата групичка изяде няколко юмрука и няколко удара с електрошокови палки от младежите, което се представиха  като членове на  „Войнски съюз Васил Левски“, за който никой не беше чувал.

За по-сигурно полицията подкара и протестиращите и защитниците на „Нощните вълци“ към близкото РПУ, където всички седнаха да пишат обяснения.

Боят между русофили и русофоби се разрази и приключи за няколко минути. Оказа се обаче, че и двете групи са объркали бензиностанцията и мястото, той като рокерите на Путин идват от Турция и влязоха в града противоположна посока.

Те бяха посрещнати пред паметник в бургаския комплекс „Славейков“, където поднесоха цветя и посадиха липа – символ на славянството!!!

Специално за тях бе отслужена литургия от отец Радослав от бургаския храм „Св. Богородица”, а те пък подариха на храма осветена икона на Архангел Михаил.

рокери Бургас„Изминахме без почивка 1 500 километра, за да пристигнем в България, казаха мотористите, които за последно нощували в Турция. Те обясниха, че мотомаршът „Славянски свят 2016” минава през  12 държави и има за цел да  укрепи дружбата и диалога между славянските народи.

След това мото-колоната на „Нощните вълци“ тръгна към Шипка, придружена от множество български патриоти.

Провокацията на соросоидните НПО-грантаджии в Бургас не успя, а руските рокери даже не разбраха за нея.

Странното беше, че тя се организира потайно, информация за нея не се обяви във Фейсбук! Явно организаторите не са могли да намерят достатъчно желаещи да хвърлят яйца и домати по братушките и са допрели до услугите на няколко украински емигранти в Бургас. Затова и опитът за протестна акция срещу мотористите бе смешен и жалък.

Полицаите бяха повече на брой от протестиращите соросоиди, а явно в групата им е имало и доносник, щом се появиха младежите с военни дрехи, да ги усмирят.

Парите на Сорос видимо свършват щом вече никой не се навива безплатно да крещи по улиците и да се прави на протестър.

В момента е много по-важна съдбата на ЕС и всички сили и пари на НПО-грантаджиите се хвърлят там, за да бъде раздробен и унищожен съюза. Затова „Нощните вълци“ минаха спокойно през града, поклониха се и тръгнаха за Шипка, без да срещнат по-сериозен отпор.

Политиците ни от ГЕРБ и РБ, за които не е тайна, че са политическия гарант за Сорос, неговите НПО-та и интересите на ЦРУ в България, също треперят и не знаят на коя страна да си наклонят китката след стоплянето на отношенията между Ердоган и Путин. И затова в цялата обърквация предпочетоха да се направят на разсеяни за рокерския поход. Само дежурните телевизионни коментатори от няколко дни бистрят темата „за“ и „против“ рокерското шествие и уж опитите на Путин да покаже мускули в България.

Да събереш в 300 хиляден град 20 протестиращи, от които половината украинци, си е жив срам за „будната съвест“ на бг. соросоидите.

Очакваните битки и блокади не се състояха.

А парите се пазят явно за изборите! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Te ne sa vylci a prosto kotki,zatova sa dovolni 20 dushi od koito polovina sa Ukrainci,zgora na vsichko sabledo kopie na Amerikanskite motordjii!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *