Непознат Любовчия Праща Всяка Седмица по 101 Рози на Моника Валериева! Виж Тук:

Моника рокляМоника Валериева си има обожател и той е доста влюбен и щедър.

Всяка седмица й изпраща букет от 101 червени рози, при това без да са консумирали връзката си, обясни в ефир самата тя. Обяснението се наложи заради пристигането на куриер с поредния букет точно в момента, в който плеймейтката се вихреше в кухнята, а екип от „Черешката на тортата“ снимаше кулинарните й подвизи.

Още като връхлетя в апартамента, деликатната като слон в стъкларски магазин Анита Мейзер, попита от кого е букета, а след това гордо заяви на останалите, че знае.

моника розиСтана ясно, че обожателят на Моника е руски богаташ, с когото са във фазата на лудата виртуална любов. Те говорят на английски и плеймейтката бързо усвоява езика на Шекспир, като на ден си пращат по стотина съобщения и селфита, всеки докладвайки на другия как е, какво прави и мисли!

Детска работа, каза практичната Калина Паскалева. Аз не бих си играла на влюбена, без да съм виждала човека, нямам време по цял ден снимки да му пращам. Това е работа за ученички до осми клас.

моника апартаментОсвен това Калина се разсмя с глас, когато откри, че апартаментът на Моника е пълен с мечета и плюшени играчки. На фона на изчистения дизайн и хубавите мебели, навсякъде стоят строени мечовци, зайчета и всякаква пухкава паплач.

„Но пък й отива, не мога да отрека, ходи й на характера“, заключи злостно Паскалева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *