Христина изгони Благой Иванов завинаги

Благо и БилянаБившата спортистка Христина Витанова показа, че въпреки крехката си физика има наистина характер на боец и може да остстоява позициите си и да каже твърдо не.

След поредица от публични унижения, които дори включваха зарязването й по време на втората бременност, както и показното общуване с други жени, сексафери и други изпълнения от страна на Благо, Христина вече наистина е приключила с историята, наречена  „съвместно съжителство с Благой“.

Тя се настани в къща, която той й купи за нея и децата, разхубави се, успокои се и реши, че вместо да живее в постоянен стрес, може просто да го махне от живота си. В профила на Христина раздялата с футболиста вече е факт и тя е  изтрила всичките им общи снимки.

Тя му прощаваше изневерите до едно време, но когато той се появи с плейметката Биляна на публично място и когато пък самата Биляна покани папараци да ги снимат как се целуват и сбогуват насред шосето, Ицо Стоте манекенки изгони годеницата си, а Христина – бащата на децата си.

За да натрие носа на бившата си, Георгиев взел малката си дъщеря Йоанна със себе си в Русия, където да детето в огромния им апартамент щяла да се грижи бавачка. Тъй като той и Хриси нямат брак, тя може да върне много бързо дъщеричката си чрез съда, твърдят запознати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *