Марадона влиза във ВИП Брадър?

МарадонаКакво ли не правят Нико Туперев и компания, за да засилят интереса на зрителите към тазгодишното издание на ВИП Брадър. Явно връщането в социализма и сблъскването на два вида ценностни системи им се вижда малко, или знаят, че ще предизвика много противоречиви мнения и дори яростно сменяне на канала.

Сега, 20 дни преди старта на формата, от предаването подхвърлиха нова клюка в медийното пространство и журналисти веднага се хванаха за нея и я раздуха до небесата. Този път клюката е много пикантна и твърди, че не кой да е, а Марадона ще е гостуваща звезда в предаването.

Според клюката, преговорите с легндарния футболист  продължават втора вече седмица и участието му било уредено на близо 80 процента. За 2-3 дни престой в звездната къща той щял да вземе  хонорар от 200 000 долара. Ако договорът бъде изцяло  подписан с всички клаузи и капризи на звездата, аржентинецът планирал да пристигне в България с частния си  самолет на 17 септември.

Вероятно това е блъф, разсъждават трезвомислещите. Нерде Марадона, нерде ВИП Брадър. Какво ще го правят вътре, лютеница ли ще му варят? Или ще играят мач с него?

Други обаче смятат, че в името на рейтинга, продуцентите са готови да докарат и извънземно, стига да го намерят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *