Фики ще се жени насила! Вижте кой го принуди да поиска ръката на приятелката си Гюлджан:

Фики Стораро ще става баща и то без да го е искал! Точно неочакваното зачеване на бебето станало причина за скорострелния му годеж с хубавицата Гюлджан. 

 20-годишната мома  е бременна в третия месец и  то от най-вървежния в момента ерген на фолксцената. Точно на Свети Валентин, бъдещият татко бе принуден да й се обясни в любов и да й подари годежен пръстен. Това не било никаква изненада за любимата му, защото преди това тя пратила баща си при Тони Стораро да се разберат по мъжки.

Според хора от гилдията, Фикрет никак не бил доволен, че ще му се наложи да се задоми още на 22 години, както и от неочакваната изненада, че ще става баща. Това щяло да попречи на бурния му нощен живот и свалките с различни фенки, на които дори не се опитва да запомни имената.

Самият той наскоро беше заявил в интервю, че първо ще си поживее, а като стане на 30 години, ще се оглежда за подходяща булка. С „живота“ и купоните вече се свърши, защото годеницата, която ще му стане съпруга, никак няма да е доволна да прочете, че е имал афера с една или друга колежка, или случайна дама.

Фики молел на колене Гюлджан да направи аборт, но тя твърдяла, че това е грях пред Аллах. Когато баща му научил за бъдещото си внуче, бързо натиснал сина си да вземе опозореното девойче за съпруга.

Доскоро Тони Стораро твърдеше, че семейството му е патриархално и няма да позволи на сина си да се ожени за жена, която не е девствена. Така повелявали традициите. Че Гюлджан не е девствена, освен да е заченала непорочно, е ясно. Но старият Стораро преглътнал този факт и сега единствената му мечта е да събере младите колкото е възможно по-бързо, за да не присъства булката на сватбата с надут корем и да стане за резил пред всички.

Същото искали и родителите на момата.

Патардията ще отмине, но Фики едва ли ще остане верен на съпругата си, шушукат в гилдията. Той прекалено си пада по живота и по удоволствията и едва ли ще се замонаши с една жена, както се казва „докато смъртта ги раздели“.

Според запознати, Стораро- младши е бил хванат в брачния капан със стар женски номер. Няма как чак в третия месец Гюлджан да е разбрала, че е бременна. Просто е изненадала таткото пост фактум и той е нямало накъде да мърда.

А дали ще й остане верен – всички са категорични, че едва ли ще се случи. Той обича жените и няма да остане само с една, басират се колегите му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *