Славата на Гъмов залезе, джобовете му се пробиха! Виж тук:

Станимир Гъмов я окъса и докато минаваше за звезда, която може да огрее навсякъде, сега е останал без работа.

За февруари месец той няма нито една изява на сцената на Столичния куклен театър, в който работи.  За март пък има планирани само десет излизания пред малката си публика.

До Коледа Гъмов имаше една- единствена роля в пиесата „Хензел и Гретел“, но оттогава в куклената му кариера настъпи затишие. Нови роли няма, а старите пиеси ги повтарят рядко, защото всички деца вече са ги изгледали.

През март пък Гъмов има пет постановки в пиеса с многозначителното заглавие „Жена ми се казва Борис“. Така се оказва, че ще се появи на сцената десет пъти за месеца и то само благодарение на факта, че театърът ще гостува във Варна.

Доскоро актьорът гледаше на заплатата си от Кукления театър като на джобни пари, защото заработваше активно по телевизиите на хонорар. Съумя да се продаде доста скъпо в „Капките“, после стана водещ на експерименталното предаване „И аз го мога“, а като капак цъфна да се излага и във ВИП Брадър, където режисьорите едва смогваха да изрежат сцените му на ексцесии с бутилка в ръка, които продължаваха от сутрин до здрач.

Ако не беше изиграл сценката с мнимото си влюбване в Преслава, зрителите щяха да го изгонят още в началото на риалитишоуто заради надутото му държание, пренебрежението към „плебеите“ в предаването и простаците – зрители, които, според него, нищо не разбирали от изкуство и слушали единствено фолк.

Актьорът-кукленик създаде около себе си „интелектуален кръжец“, който всячески се опитваше да смачка останалите. От поведението му струеше пренебрежение, а когато станеше дума за Кичка Бодурова, го обземаше и необяснима злоба. Прекалената му надутост не се хареса на зрителите и те гласуваха против той да спечели формата. А оттогава кариерата на Гъмов тръгна стремително надолу.

Сега не го канят дори за жури, от страх да не се напие, а джобовете му са толкова празни, че чака някой „плебей“ да го почерпи в кръчмата, издадоха от звездното му обкръжение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *