Условията на БСП за правителство: Никакъв компромис със Скопие за Историят и без джендър политики в България

БСП е определила две червени линии в преговорите за съставяне на правителство с „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и „Има такъв народ“. Линии, които ако бъдат прекрачени от партньорските партии, Столетницата ще напусне кабинета, с което ще го събори.

Това става ясно от приетия дневен ред на провелото се вчера и днес заседание на Националния съвет на БСП.

В първите преговори с ПП, БСП е заявила категоричната си позиция, че „няма да допусне никакъв компромис в преговорите със Скопие по темата за историята“, а също и че „категорично няма да подкрепи въвеждането на джендър-идеологията и Истанбулската конвенция в България“.

В преговорния екип от страна на БСП освен лидера в оставка Корнелия Нинова, влизат още Кристиян Вигенин, Ирена Атанасова, Атанас Зафиров и Христо Проданов. Прави впечатления че в екипа са само хора на Нинова и не е включен нито един представител на неолибералстващата „вътрешна опозиция“ в БСП, която дълго време обслужваше Борисов срещу облаги, а преди година премина под крилото на президента Румен Радев и амариканските му покровители. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Докараха ни до положение да се молим да не направят децата ни безполови същества. Исках да чуя и какво ще правят с нас неваксинираните, но тук те май имат единомислие, което е плашещо. За АЕЦ Белене и дума да не става, той е дълбоко във фризера. Скоро няма да сме достатъчно независима държава, за да можем сами да взимаме решения.

  2. Пътят до достатъчно независимата държава минава през победата над корупционните схеми, калинките в администрацията, фирмените обръчи и мутризацията на поитическото простарнство. Виждаме, че службите имат потенциал да се справт с престъпления от всякъкав характер. Главен прокурор Кьовеши предостави още възможности за победа над мад мафиотските групи и отделни елементи в различни власти. Трябва да продължим в тази посока.

  3. Така е, корупцията поражда престъпни зависимости, яде от салама ни. Но под предлог за борба с корупцията да подменят християнските ни ценности и да ни метнат в крайно либерални коловози е пагобно за свободата на духа, вътрешно спокойствие и увереност в мнозинството българи. Това бавно ще довърши и без това апатичното ни общество (за справка – изборната активност). В никакъв случай не защитавам досегашното управление на ГЕРБ, но и нищо по-добро не очаквам от новите политически проекти, направо са плашещи.

  4. Ето защо Радев и джендърите от бсп и искат оставката.
    Няма правителство без нинова на тези измамници.

  5. Нинова ,Радев те илиминира като фактор,заради твоето мълчание и подкрепа.Боко е фактора.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *