Украинският външен министър призна, че Киев стои зад атентатите в Крим и Белгород (С ВИДЕО)

Украинският външен министър Дмитрий Кулеба в разговор с руските шегаджии Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус) най-простосърдечно си призна, че Киев стои зад нападенията на територията на Крим и Белгородска област. Разговорът с Кулеба е публикуван в четвъртък в профилите на двамата разследващи сатирици в социалните мрежи, без да е посочена дата на разговора.

Шегаджиите се обаждат на Кулеба от името на бившия посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол. „Крим не е непосредствена оперативна цел. Но ако ме попитате кой взривява нещо в Крим или Белгород, ще ви кажа на четири очи, че да, това сме ние“, каза Кулеба.

Украинският външен министър също така призна, че Киев подготвя контраатака в южната част на страната „в тясно сътрудничество с партньорите – на първо място със САЩ и Великобритания“.

В същото време, според него, парите, които вече са обещани от САЩ и ЕС, ще стигнат на Украйна само до края на годината.

„Криво-ляво ще се опитаме да изкараме до края на годината. Мисля, че до тогава ще успеем да запазим финансовия баланс. Но след това ще трябва да се включим в програмата на МВФ. При сегашния баланс ни трябват около 5 млрд. долара месечно. Но всичко това е наистина нестабилно, така че колкото по-скоро приключим войната, толкова по-добре“, добавя той, върло убеден че води поверителен разговор с американския посланик.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/RJM7vM92aNQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Абе урод,що не казваш,че 115 000кв.км. са вече част от Руската Федерация.Какво се завзели- нещо като нищо?!Малко ви жарави Вовата,може още,та ще виете като койоти!!!Боклуци фашистки!!!Смърт за вас!!!

  2. А в същото време клоунът Зе твърди в интервю за немска медия, че „Русия сама взривява инфраструктурата на своя територия“. Както казва Мария Захарова „Кълбото от змии започна да се самоизяжда“.

  3. Нищо скрито-покрито няма на този свят! За провокациите от страна на Зеленската банда преди дни призна и сваления от Зелето главен пракурор на Украйна! Помните ли? Тя призна за фалшификатите в Буча и за още много такива „престъпления4 на настъпващите руски войски! И понеже комикът Зеле го е страх от възмездие, предлагам Снежанка и щатският Дядо Коледа да му подарят ксафяви гащи за да не личи колко се е насрал…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *