Партиите решиха: Посланиците на Русия и Беларус няма да бъдат канени на откриването на 48-ото НС

На днешната среща мнозинството от политическите партии подкрепиха нашето предложение посланикът на Руската федерация Елеонора Митрофанова и посланикът на Беларус (бел. р. в момента посолството се ръководи от временно управляващ – Никита Лешуков) да не бъдат поканени на тържественото заседание на 48-ото Народно събрание. Това съобщи пред журналисти след края на срещата в парламента Надежда Йорданова от „Демократична България“.

Срещата в Народното събрание беше по инициатива на „Демократична България“, които в началото на седмицата поискаха руският посланик да не бъде поканен на първото заседание на новия парламент на 19 октомври. Срещу това тогава възразиха от „Възраждане“.

Вчера лидерът на най-голямата политическа сила в парламента Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ няма да влязат в Народното събрание на първото заседание, ако там е руският посланик Елеонора Митрофанова.

На влизане в сградата на парламента пък днес Андрей Гюров от „Продължаваме Промяната“ каза пред журналисти, че са изразили своята позиция още на организационната среща за старта на парламента в началото на седмицата. „Нашето място е в залата, а не на Митрофанова“, коментира той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Не, не го решиха партиите, решиха го гандистите, които не отидоха да гласуват. Пасивността е сила, да знаете! С нея и в Рая може да отидеш, светец!

      • Ако си търсиш оправдание, все ще го намериш. Фалшифицирането на каквото и да е, е рискован процес и ако нещо в Африка се прави лесно, тук не е така. Тук действа с психология, овча психология и успяват.

  2. Тези партии са пълни само с малоумници, събрани от кол и въже, които в живота си не са чували за дипломатически протокол. Такова нещо може да се случи само ако сме във война с Русия и Беларус! Изродите от ГЕРБ, ПП и ДБ искат точно това, явно това е поръчката от господарите им.
    Запомнете добре тези мутри! Защото палачинката ще се обърне, и за когото няма място на колесниците на американските отлитащи от България самолети, остава само един ход – да лиже подметките на Митрофанова.

  3. Кои партии?ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ-ПАРИИТЕ ПРЕЗРЕНИ!ЗАЩОТО ТЕ СА ТОЧНО ПРЕЗРЕНИ ОТ НАЧАЛНИЦИТЕ!ЧАКАМЕ ВЕЧЕ И ВОЙНА ДА ОБЯВАТ НА РУСИЯ!БЕЛКИМ НАРОДА СЕ СЪБУДИ!НАРОДЕЕ,ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ ДА ИЗОРАТЯТ ДЕЦАТА НИ НА ФРОНТА????

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *