Ужас! Украинско момиченце в нацистка поза се заканва да „заколи руснаците” (ВИДЕО)

украйна момичеПоредното шокиращо украинско видео разбуни духовете в мрежата.

На него съвсем малко малко момиченце размахва  голям нож и гордо показва нацистки поздрави. Детето, с ясен гласец крещи  „Зиг хайл” и показва на зрителите как се прави  приветствие по хитлеристки  На монитора на компютъра зад детето е изобразена нацистка свастика, която стои на  фона на украинския национален флаг.

Родителите му, които не са влезли в кадър, го окуражават и то радостно повтаря заучените си реплики и жестове. По-късно на записа детето бодро се провиква  „Алах о Акбар” (Алах е велик), а в ръчичката му има още по-голям нож, пише  вестник Mirror.

Клипът  предизвика много остри реакции у хората, които са го гледали. Те обвиняват родителите, че използват  малкото си дете като  инструмент за пропаганда и насаждат в главицата му омраза и готовност да убива.

Зад кадър се чува  глас, който пита: „Ще колиш ли руснаците”, а момиченцето екзалтирано крещи „Дааааа!”. Чува се и  разговор на украински, след което най-вероятно бащата пак пита детето какво ще прави, а то с вдигната ръка отговаря: „Ще коля руснаците!”

В коментарите на възмутените хора от цял свят прозира и загриженост за детето, на което му предстои ходене на забавачка и училище. Дали домашното възпитание в агресия няма да го накара да приеме за напълно нормално да отиде с нож в забавачката и наистина да посегне на рускоговорящите деца, които не са малко в Украйна.

https://youtu.be/hh3fpwfk4AQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *