Преслава изпързаля Брадъра, не ще да влезе

Преслава бялоДве седмици  преди влизането в Къщата на „ВИП Брадър” Преслава се стреснала  и казала, че не иска да участва в предаването.

Решението й било внезапно и стреснало всички, особено продуцентите. Не стига, че в Биг Брадър от обявените 14 играчи влязоха 13 и никой не даде обяснение къде е толкова обещавания 14-ти, ами сега и съзвездието от известни взе да се разпада.  В предишни години певицата винаги е била канена и винаги е отказвала да влезе, но сега внезапно се съгласи, а след това още по-внезапно развя белия байряк.

Според пуснати в публичното пространство информации, тя ще получи хонорар от  60 000 лв., а още толкова ще приберат  продуцентите й от „Пайнер“. И двете страни били доволни, още повече било уговорено тя да ходи и по участия тайно вечер и да припечелва допълнително, а лимузина ще я разкарва напред-назад. Въпреки това тя казала, че размислила и била готова да плати неустойка, но да не влиза в  Къщата. Един от аргументите й бил доста несериозен – искала да празнува именния си ден на 14 октомври в домашна обстановка, а по договор  трябвало да седи в шоуто до финала. Другият бил, че иска да пее  на предизборната кампания, откъдето падали луди пари. . Продуцентите й, обаче, в момента  не били съгласни тя  да не изпълни подписания договор, защото губят 60 хилядарки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *