Ужас! Студентки продават мръсните си гащички, за да се издържат

гащи вибрацияСтудентки продават носените си и неизпрани гащи на извратеняци и така си живеят царски.

Новият бизнес, който се върти главно в София връзват бюджета си. „Малка сладка студентка,  продава бельо свалено от мокрото си коте”, това пише в една от многото е обяви в интернет. За целта даже са създадени близо  10 сайта за продажба за  употребявани стоки. Девойките пускат обяви и  в сайтове за бързи запознанства и за хора с особени предпочитания.

Използваните сутиени, гащички и чорапки  се купуват от фетишисти, които се оказва, че са доста на брой и се възбуждат единствено  от миризмата на носено бельо. Някои даже си правят колекции, други спят с бикините до себе си.

Според момичетата, които участват в този вид извратена, но безопасна търговия, най-много вървяли прашки, които са носени няколко дни, без девойката да се къпе, или ако се е напишкала. Те вървят много по-скъпо, отколкото обутите само за няколко часа.

Перверзниците също имат свои предпочитания и се молят да бъдат изпълнени. Мъж с ник Дългия настоява да купи червени гащички, носени най-малко една седмица. Малко от момичетата се съгласявали на тези условия и пращали бельо носено два дни. С надеждата, че Дългия няма как да определи колко време е престояло до най-милото им.

Момиче от провинцията се хвали, че изкарвало по 350-400 лева на месец. Купувало гащите по два лева на едро, а ги продавало по 12 до 15 в зависимост от предпочитанията на клиента. Същите пари ще ги изкарам като продавачка и няма да имам време да уча. А така хем си чета учебниците, хем печеля. Не виждам нищо нередно в това занимание, категорична е студентката.

Може би е така, но в обявите се пуска и снимка на самото „котенце“, което ще обуе гащите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. И какво толкова поне не се чукат за пари… Аз се интересувах малко и само виждам един сайто който продава носени гащи… gashtichki.com

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *