Ужас! Малък Тошко си го извади и си го показа в Брадъра

Тодор много пиянТодор Славков издържа само седмица без да пие в БИГ брадър, а след това му отпусна края.

Той обръщаше ден след ден по чашка, а Катето Евро сутрин го питаше боли ли го главичката и предлагаше да му даде аспиринче. Ние, алкохолиците, не страдаме от сутрешен махмурлук, успокояваше я той. В главите ни винаги е равномерно замъглено и еднакво весело.

Оказа се обаче, че внукът на Тато може да се замъгли в пъти повече и да стане за резил пред цяла България и то в ефир. От няколко дни той е в запой, но на снощния лайф беше в апогея си. Пиян, залян, разлигавен, той през цялото време издаваше получовешки, полуживотински звуци, нещо като периодично изблейване на непозната завалена дума.

Пиянството на Тодор Славков изби до степен на непоносимост и предизвика огромен скандал в Къщата на „Биг Брадър Ол Старс“.  Малък Тошко  се върна към стария си навик, когато се напие, да показва повече от себе си. Той си свали панталона  пред всички съквартиранти, развявайки на показ прелестите си.  И то не веднъж, а около двайсетина пъти, както разказа после изгоненият Боби Турбото.

Тодор Славков бе номиниран, но остана в Къщата с огромна подкрепа от зрителите, които гласуваха цели 51% за. Това докара до истерия Катето Евро, която се развихри, вбеси се, поиска да говори с Биг Брадър и заплаши на висок глас, че ще си тръгне веднага. „Тази нация е пълна с боклуци, щом са му дали 51%”, извика Катерина Евро, забравяйки, че и тя има навика да играе голо хоро като се напие, но пред приятелска компания в тесен кръг и по-малко публика.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *