Ужас! Козметичка уби пациент, докато му уголемявала мъжкото достойнство

пенис убийство38-годишната Касия Ривера от Ню Джърси се призна за виновна за нелепата смърт  на 22-годишния Джейсън Стрийт.

Касия, която е имигрантката от Ямайка,  работела във второкласен  козметичен салон и била  маникюристка. Там тя се срещнала с Джейсън, който идвал на маникюр редовно и постепенно се сближили. Младежът й доверил срамежливо проблема си, който бил в големината на пениса му. Мъжкото му достойнство било малко и с неговите осем сантиметра не можел да си хване гадже, а жените му се присмивали. Ямайката гледала как правят удължаване в салона и се смятала за специалистка. Процедурата била много скъпа и тя предложила на  чернокожия младеж да руши проблема му  безболезнено и само  срещу 5000 долара.

Тя поканила Джейсън в дома си и да няма свидетели и инжектирала силикон направо в  члена му, без да знае, че за целта се използват специални местенца, а не се влива силикон направо в канала.

Последствията били кошмарни. Пациентът се сгърчил от болка, не могъл да стане и да си тръгне, виел ужасяващо. Касия извикала линейка, която бързо го откарала в болницата, но вече било късно и младият мъж починал в адски мъки.

След направената аутопсия на мъжа, шарлатанката била арестувана. Пред съда признала цялата си вина, разкаяла се и обяснила, че просто искала да му помогне и смятала, че може да го направи и без необходимата квалификация. Заради чистото й съдебно минало, тя получила  само 5 години затвор, а убийството било квалифицирано „по непредпазливост“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *