Ужас! Алисия Остава без Нос ! Върви по стъпките на Майкъл Джексън!

Алися носВсеки си има някаква мания, а тази на Алисия е да си оперира носа.

Тези дни фолкаджийката за пореден път си премоделира обонятелния орган. Но този път феновете не приеха радушно пластичната интервенция на звездата. Алисия е изтънила и подострила носа си до степен, че прилича на Пинокио.

„Не е нормално да изглежда така. Всеки си има някакви недостатъци, но това не е повод непрекъснато да търкаме кушетките на пластичните хирурзи“, коментират фенове. След поредната операция носът на певицата е силно изпилен и със заострен връх.

Най-странното е, че тя си признава само за една от направените досега три операции – първата: „Имах малка гърбичка, не ми харесваше и затова отидох при хирург. В началото той не искаше да реже и каза, че това ми е чарът, но аз бях непреклонна. Не го исках този чар и така изгладих несъвършенството, каза тогава певицата“.

Бившата на Божинов обаче след няколко години пак поискала корекция, понеже този път решила, че носът й е прекалено дълъг.

Преди да се подложи на последната си засега интервенция пък й се сторило, че носът й е прекалено широк.

Фолкаджийката по рождение има малко носле и всички тези пластични намеси са излишни, смятат нейни приятели. Да не говорим, че ефектът от операциите вече се превръща в дефект.

Близки съветват Алисия да престане с пластичните операции, за да не се повтори историята с Майкъл Джексън, който накрая остана само по ноздри.

Не ме интересува, тропала с крак Алисия. Щом аз се харесвам, значи и другите трябва да ме харесват, заявила тя по повод последната си операция. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/g-7i4qw_Tz4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *