Гъмов Гушна Врагинята си Моника Валериева! СНИМКА:

моникаМоника Валериева  не спира да пуска провокативни фотоси в социалната мрежа, като всеки път позира с различни мъже.

Само преди дни тя се прегърна с рапъра 100 Кила и пусна фотоса в мрежата. Хората се запитаха какво е общото между хип-хоп певеца и претенциозната моделка, но така и не можаха да си отговорят.

И докато първата снимка само напомни за съществуването на Моника, то втората (от днес- б.р.) направо ги изуми. Валериева пусна ново фото, на което до нея е не кой да е, а самият Станимир Гъмов.

Двамата не са уловени в крачка, а позират, стиснали джуки в популярната сред кифлите форма „кокошо дупе”.

Къде и на колко чаши е направена снимката, никой не знае.

гъмов„Лицемер си ти, Гъмов, голям лицемер“, коментираха веднага фенове на актьора. Те веднага му припомниха, че във ВИП Брадър той беше обявил война на плеймейтките, кастреше ги, изнасяше цели речи за културата и поведението им, питаше каква е ползата на обществото от тях, подиграваше им се, наричаше ги кухи и безполезни, а най-много го отнесе Моника, която пък бе наречена от Люси Иларионов „държанка на богати мъже“.

„Аз не мога да понасям никой, който няма нищо в главата и тя му служи само да си прави прически и да се гримира“, говореше Гъмов по повод Катрин, Светлана Василева и самата Валериева. Тогава зрителите му ръкопляскаха, защото мнението му съвпадаше с това на повечето от тях.

Излезе обаче, че възмущението на актьора просто е поза и само поза. И чрез гневната си гражданска позиция актьорът се е домогвал до първото място в риалити шоуто, което така и не получи.

„Значи пред камерите Гъмов заявява, че в живота никога не би имал нещо общо с изкуствените красавици, а след това не само че пирува, а и Бог знае какво още прави с тях, но се снима и в селфита“, възмутиха се потребители.

В Брадъра всички са лицемери, а Гъмича тотално ни разочарова, гневят се те.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uCNI4Nt7vts

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *