Жана Бергендорф: Не съм друсана свиня, ползвам наркотиците с лечебна цел

Жана плаче
„Не съм използвала наркотици, за да се надрусам! Не съм ги взимала да си правя кефа и да куфея, както го правят някои.

Случвало се е да взема понякога, защото това е единственият начина да си събера мислите. Да се мобилизирам, да се събера психически“, проговори за пръв път  Жана Бергендорф след скандалния й арест и положителната проба, която даде на теста за наркотици.

Всички се нахвърлиха срещу мен. Познати и непознати. Никой не ме подкрепи след случилото се, никой не ми протегна ръка. Приятелите ми се изпокриха и изчакаха бурята да премине, най-близките ми също ме гледат осъдително. Останах сама срещу всички. Което тотално ме скапа психически. Страхувам се да изляза на сцена пред публика, страхувам се как ще реагира тя, признава певицата.

Когато си бил в ареста, е  трудно да застанеш пред феновете си и да запееш. Даже на улицата не можеш да излезеш без да чуеш гадни подмятания зад гърба си. Сочат ме с пръст, сякаш съм някое чудовище, или поне сериен убиец. Вече не контактувам  и с колегите си, защото никой от тях не ме подкрепи.

Жана призна, че най-обидно й станало, когато Мариана Попова я нарекла „надрусана свиня“.  Двете случайно се срещнали после на софийска бензиностанция. Не издържах, отидох при нея и я попитах  кога ме е виждала да се друсам. Тя ми отговори рязко, че не ме била видяла, обаче имала право на мнение. Така ми каза в очите. Отговорих й, че не е човешко и колегиално да наричаш някого така и си тръгнах.

В деня, в който ме арестуваха, не бях използвала наркотици. Нито пък предния ден. Взимам много рядко, когато ми е много напрегнато, когато съм пренатоварена и бушоните ми са на път да гръмнат. Това ме успокоява и ме вкарва в релси.

Положителната проба е с давност един месец. В кръвта остават следи цели 30 дни.

Не се чувствам престъпник, нито свиня. Само много тъжна и объркана! Единствено имам доверие на психоложката си, която в момента ми помага да изградя повече вяра в себе си и да преодолея проблемите, които имам, твърди Жана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/14rkWzJtK3M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *