Тъкър Карлсън и Дъглас Макгрегър: САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя

Американският журналист Тъкър Карлсън смята, че САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя. Той сподели това в понеделник по време на интервю с бившия съветник на министъра на отбраната в администрацията на Доналд Тръмп, полковник Дъглас Макгрегър.

Полковникът в оставка заяви, че с екстремната си имиграционна политика администрацията на президента на САЩ Джо Байдън очевидно иска да унищожи страната. „Спомних си тази известна фраза, изречена от американски генерал по време на войната във Виетнам: За да спасим селото, трябваше да го унищожим! Имам впечатлението, че режимът на глобалистите във Вашингтон следва точно такъв план: той планирано и методично унищожава страната, за да я спаси според сектантските си извратени разбирания. Те не желаят САЩ да е държава, планират да е нещо друго“, каза Дъглас Макгрегър в интервюто с Тъкър Карлсън.

Карлсън отбеляза, че над 30 милиона нелегални имигранти са пристигнали в САЩ през последните 3 години в рамките на президентския мандат на Байдън. Той каза, че САЩ ще повторят съдбата на Римската империя. „Постепенно центровете на Римската армия и нейните легиони се напълниха с неграждани, които станаха доминиращо болшинство и в крайна сметка, тъй като не бяха лоялни към Рим, се разбунтуваха срещу гражданите. Това е дълбоката причина за падането на Рим, а варварските нашествия са само следствието“, каза Карлсън.

По-рано Тръмп призова администрацията на демократите „незабавно да затвори границата“, добавя ТАСС.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Знае ли Карсънчо, че Аларик е роден по днешните български земи и предполага ли се от това, че българин ще му бутне сатаниското царство?
    Или айде да не бъдем максималисти, поне техните васали от джендърхалифата да гътнем :)

  2. Това беше ясно още когато тъпоумните ви политици обявиха за „герой“ един НЕГЪР-НАРКОМАН И ПРЕСТЪПНИК и допуснаха да се създаде извратеното движение BLM – Black Lives Matter (Черните животи са важни), което негрите възприеха като: „Не ни пука за живота на Белите.“
    А после един друг НЕГЪР – Остин Ллойд се изцепи като взе да дрънка за война с Русия, като по този начин нарисува мишена (всъщност много мишени) върху картата на краварските щати.
    Нека сега ви го отцепят негрите, латиносите и цялата останала паплач, която оня дебил, който наричате „президент“ пусна безконтролно на ВАШАТА земя и ги храни и отглежда като домашни любимци с парите, които краде от вас под формата на данъци.
    Да не са луди маймуните да работят, щом им изсипват пари наготово.
    Много отдавна америка принадлежи на негърските и латиноамериканските престъпни банди и мафии.
    Белите са дискриминирани, подтискани и ограбвани от държавата, освен, когато са педерасти, лесбийки или някакви други подобни извратени същества.
    Крайно време е американците, които работят и плащат данъци да вземат нещата в свои ръце.
    Съдията „Линч“ би свършил много добра работа в случая.

  3. Сатаняху: „Америка е златно теле, и ние (евреите) ще го оглозгаме до кокал, ще го накълцаме и ще го продадем“. 14.03.2015
    Типично в еврейския сатанински стил.

    • Сатаняху/Нетеняху (14 март 2015):

      „Америка е златното теле, и ние (евреите) ще го оглозгаме до кокал, накълцайки го, и разпродавайки го парче по парче, докато не остане нищо, освен най-голямата социална държава в света, която ще създадем и контролираме.

      Защо?

      Защото това е волята на Бог и Америка е достатъчно голяма, за да поеме удара, така че можем да го правим отново и отново, и отново. Това е, което правим със страните, които мразим. Унищожаваме ги много бавно и ги караме да страдат, защото отказват да бъдат наши роби”.

      Типично в еврейския сатанински стил. Еврейските демони освен да творят зло – друго не умеят (цитат от Библията).

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *