Тъкър Карлсън: Зеленски ни се смее в лицето, защото помощта за Украйна ще бъде открадната

Съединените щати, въпреки че са фалирала страна, продължават да изпращат милиарди в Украйна, където тези пари със сигурност ще бъдат откраднати. Това каза журналистът Тъкър Карлсън в предаването си на сайта tuckercarlson.com.

Според него Зеленски просто се е присмял на американците, заявявайки, че те трябва да са благодарни за възможността да финансират Киев.

„Какво включва новият пакет с американска помощ за Украйна, приет тази събота? Пари, 61 млрд. долара, които една фалирала държава изпраща на другия край на земята – на украинското правителство. 14 милиарда от тях са за закупуване на оръжие. 15 милиарда са за военно обучение и споделяне на разузнавателна информация. Тоест, тези пари са за американските разузнавателни служби, които от дистанция и на терен напълно контролират украинските разузнавателни служби, за да може последните да организират политически убийствата и други терористични актове“, коментира журналистът.

„Други 8 милиарда долара от този пакет са предвидени за украинското правителство – 8 милиарда за заплати на администрацията им и пенсии. Има също и едни 300 милиона долара за защита на украинските граници. И, забележете, нула долара за защита на нашите американски граници, 300 милиона долара помощ на Украйна за да защитава границите си, докато нашата граница с Мексико е разграден двор. Ето какви са приоритетите на правителството на Байдън“, казва още Карлсън.

„Междувременно къде е Зеленски“, пита журналистът и допълва: „Не трябва да се учудвате, че той не е на фронта или в Киев. Той даже не е в Украйна, а пак на гастрол в САЩ. Гледаме го да дава поредното си светско интервю в поредната американска телевизия, откъдето ви се смее в лицата. Виждаме го по NBC, веднага след вота. Слушайте внимателно. Зеленски казва, че американските данъкоплатци трябва да са благодарни за това, че изпращат стотици милиарди долари в неговата фалирала страна, където парите ще бъдат откраднати. Това е цената, която плащаме в защита на демокрацията.“

„И отново възниква въпросът: ако в Украйна защитаваме демокрацията, Украйна демокрация ли е? Държава, която отмени президентските си избори? В този момент, в който ви говоря, днес украинската държава, която ние финансираме, преследва християните. Тяхното престъпление е че принадлежат към грешната религия. Православните свещеници са арестувани и пращани в затвора. Правителството конфискува църкви и манастири. И всичко това се прави с вашите данъци – сега. А благодарение на Майк Джонсън за това сега бяха отделени нови 61 милиарда долара“, каза в заключение Тъкър Карлсън.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *