Тръмп: Съдебната ни система е корумпирана и демократите я използват, за да фалшифицират изборите

Бившият президент Доналд Тръмп заяви, че демократите са установили в САЩ неолиберална диктатура и използват корумпираната и овладяна от тях американска съдебна система, за да фалшифицират президентските избори. Направиха го през 2020 г. и се готвят да го направят и през 2024 г.

„Нашата съдебна система е корумпирана и напълно подчинена на демократите и техния глобалистки елит, който я използва, за да фалшифицира президентските избори. Направиха го през 2020 г., ще го направят и през 2024 г. Междувременно доларът губи статута си на световна резервна валута, губи своята стойност… Ние обедняваме и ще се окажем във война с тези глупаци, обсебили Белия дом. Те са добри само в дезинформацията и изборните измами“, написа Тръмп в профила си в своята социална мрежа Truth Social.

По-рано бившият вицепрезидент на САЩ Майк Пенс заяви, че съдебното дело срещу Тръмп със скалъпените и абсурдни обвинения е послужило като „аларма за събуждане на целия свят относно състоянието на американското правосъдие“, защото сега диктатори и авторитарни управници по целия свят „ще се позовават на това дело и американската съдебна система, за да оправдаят саморазправата си с политически опоненти и съдебните репресии срещу тях“.

ГЕОРГИ МАРКОВ ЗА АРЕСТА НА ТРЪМП И ДИКТАТУРАТА НА НЕОЛИБЕРАЛИТЕ В САЩ: БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ НА СОРОСОИДНА АМЕРИКА, НА ПЪРВО МЯСТО СМЕ ПО НПО-та В СВЕТА! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Ls1d_0fOkio

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

24 коментара

  1. Бай Дончо също открил топлата вода.
    Да беше питал бе Донче, щяхме да те открехнем още докато се изявяваше като клоун.
    То ако не е хазарската мафия, корупцията по света щеше да изчезне.

    • Хммм,превода се различава доста от оригинала,дано да е случайно.

  2. Бай дончо, тъй като те набедиха за полов атлет, почвай да мислиш съвсем сериозно за сексуално неравностойно положение на американките. Чета вече доста материали нямало кой да ги такова и искат да емигрират в България, ама българите не сме слънца да огреем навсякъде…… Да си знаеш, че за вашите булки тарифата за неваксинирана течност, ще е като за Фъ16. Първо плащате цената по 10, а после ще видим. Второ минават през визуална проверка и …. ако стават чак тогава стигате до трета фаза.

  3. Всеки разбира за системата, когато системата го настъпи. До този момент, тя изглежда като далечна галактика някъде в безкрая около нас. Системата е създадена от хора, в нея работят хора и тя е, за да пази интересите пак на хора. Кога господин Тръмп е бил обикновен човек, че да очаква справедливост от системата? Той е на ясно с нейната същност.

    • Не мога да се съглася изцяло с твърдението, че системата се изградила и командва от хора. Човекоподобно без съвест и морал, няма как да се нарича човек.

      • Тогава колко вида „разумни“ същества населяват Земята? Само не поствай таблицата с „извънземните“ видове!

  4. У нас разграждането на държавата започна с превземането на правосъдната система. Дърти прикривали се тарантули от царско време, гузни наследници на партийни величия и безскрупулни, извратливи бракоразводни адвокатчета налазиха системата и започна безмилосно изтребване на заварениците и изграждане на крепостта на „нашето време“. Лумпени от най-долна проба се нахвърлиха върху изградените мощни и перспективни отрасли на държавата и със сатанински хъс ликвидираха индустрия, селско стопанство, външна и вътрешна търговия, строителство, култура и каквото се сетите. В така оголената територия се нароиха се частни банки и започна бързо внедряването на капитализма с цялата уродливост на същината му. И съвсем естествено, сякаш по необходимост възникна потребността от траен властови абонамент на повярвалите си от „времето е наше“. И след един фалстарт с хахавия Фил Кенеди, намериха решението за перманентно туширане на комун-соца чрез един прокажен безсъвестник правещ повече от 20 години, че и до днес, изборни фокуси с уж математически заклинания. Всичко това дължим първо на оня глупак с белега на челото, оставил ни насред пътя и на катилите от ЦРУ, които веднага ни яхнаха и подкараха като цигани безстопанствен кон. И понеже злото се услажда на практикуващите го, започна една масова епидемия на износ на „цветни революции“, взаимствали идеята за „пролетарските революции“ но с обратен знак. Нищо по различно не се случи и на бай Дончо. И там паяжината на изборните фокуси е предвидена така, че свободата и правдата да не се рее свободно над поляната, а да бъдат здраво впримчени и да хранят хищника скрит някъде отзад.

    • И представяте ли си – цялата тази уродлива мракобесна практика ни се представя като демокрация олицетворявана от мутри-еднокнижници, майкопродавци на щат при козяците и един сулю, посрещащ прост посланик с почести като държавен глава. Ниски поклони, слаба ракия и жалък слугинаж.

  5. “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!”. Тази зловеща прогноза той изрича през лятото на 1997 г. Скоро след това Едмонд дьо Ротшилд умира. Версията е самоубийство.
    Попитали Натан, син на основателя на Ротшилдовата династия, колко нации има в света. Само две ­еврейското семейство и другите, бил отговорът му. Главата на легендарния клан Майер Амшел Ротшилд е роден през 1743 г. във Франкфурт на Майн. Най-големият му син Анселм остава при баща си. Вторият ­ Соломон, се установява във Виена, третият ­ Натан ­ в Лондон. Карл намира реализация в Неапол, а най-малкият ­ Джеймс, отпътува за Париж. И петимата братя играят важна роля не само във финансовия свят, но и в политическия. От 200 години повечето от коронованите глави са приятели или длъжници на династията

    • Ако случаен наблюдател, нямащ дори идея, кои са българите и къде живеят, получи достатъчно информация, какво става у нас и между нас, ще изкаже същото твърдение, дори да е с IQ50. Сами да сме на Земята, проблемите ще са същите, алчност, подлост, нечестност, завист и цялата гама от адска смрад, която ни заобикаля.

      • В никакъв случай не съм съгласен. Българите ги е имало хиляди години преди сатанистите да ни завладеят отвътре и да наложат своите порядки, закони и да наложат мантрите си. Така че вината не е в българите, а в националните предатели.
        Всеки народ би си изпатил доста повече от нас в това положение. Ние все пак се държим, защото сме природно по-интелигентни от останалите.

      • Цялата „независимост“ на ЕС напомня суверенитета на животинска ферма, където на питомците дори не се дава възможност да изберат метода им на клане.
        Защо си мислиш, че само българите са тъпи и в това положение?
        Лошото е, че сме най-малобройни като народ и има опасност да изчезнем, докато там разни французи, немци са по близо 50 млн. и все ще оцелеят по 5.

      • Вземи една дреболия, която си върви нормално, направи я българска и пак разсъждавай! Няма национални предатели, които да дебнат в храстите, всички са обикновени, а нещата се сгромолясват бързо и сигурно. Това е толкова стар спор, но всеки път се сблъсквам с нещо, което го потвърждава категорично и няма как да го подминеш!

      • Не мога да ти помогна, мрази си българите колкото искаш, не ми пречиш.

  6. „мрази си българите колкото искаш, не ми пречиш“ – Не мисля че човека мрази българите,а по-скоро дава реална представа какво представляваме.
    Българите нямаме чувство за колективизъм.Всеки се спасява сам по сам.Българите се хващат заедно само на хорото и след това всеки се разотива да се блъска с проблемите си сам.
    Да не изреждам имена но двете най-светли личности в историята ни Ботев и Левски са убити от българите не от турците.
    Това е факт.
    Предателството е силно застъпено в цялата ни досегашна история.
    Днешните българи нямат нищо общо или ако имат не е повече от 10-15% с онези древните българи които са владеели света.

    • Ами такива сме ние българите и какво от това? Трябва да си мразим племето ли, както правят повечето от вас? Важно е качеството, а не количеството!
      Колективни герои няма, има само колективна безотговорност …..
      Мантрите за колективизъм, обществено мнение може спокойно да се продават на запад, където няма предатели и всички си бъркат по дупките с безполова лИбоф……
      Аз си имам лично мнение и отговарям пред Бог.
      Не ме ебе нищо колективно или обществено, то е като градски кенеф, колкото и да го чистиш и търкаш все си е мръсен.
      Всеки сам си избира кой да мрази и обича, в какво да вярва или не ……
      Щом смяташ че другите народи и нации нямат предатели си свободен да обичаш тях повече от българите. При мен това няма как да се случи, защото ги знам какви подчовеци са. Там маймуните са по-тъпи от най-тъпите БГ маймуни. Каквито сме такива, на който не му харесва да се пръждосва при тези които мисли за свои.
      Стига с тази антибългарска пропаганда бе хора, и аз на моменти полудявам, но при вас лудостта сякаш е константна величина.

  7. Не казвам че трябва да мразим племето си,а както казва Апостола да си кажем кривиците байно льо…аз на теб и ти на мен.
    Това е.Това че замиташ явни факти и истини под килима не ги прави несъществуващи, а и няма никаква полза от това.
    Естествено че и другите нации имат предатели,такива винаги е имало, но това не значи че трябва да се правим че нашите не съществуват.
    Кой има полза от това?
    Без колективизъм т.е. без чувство че трябва да се обединим както в случая имаме нужда какво очакваш да постигнеш?
    Сам човек само за кенефа става.
    Хан Кубрат ни даде урок и ние го заметохме под килима.

    • Колективизъм и общност са две различни неща. Колективизмът обезличава и мачка индивидуалностите и личностите, а общността ги стимулира да се развиват.
      Точно до групова безотговорност води колективизма.
      За Левски и Ботев изобщо не е сигурно, че са предадени от българи, или са сготвени от същите, които ни готвят сега и си внедряват
      @гентите навсякъде- с цел да пропагандират българофобия и да се гаврят с българщината.

    • А сега де, с кой да се обединяваме?
      С тези дето затриха родината ми и избиха и прогониха народа ли? Няма как да стане, ще се обидиним като виновните увиснат по диреците.
      Викаш 10% сме читавите само. Хубаво ще се съглася с теб, но когато терците нападат България сме 3 000 000, а след като ни завладяват има само 650 000 българи. Смяташ ли че им е било по-лесно да се възродят като народ, отколкото на нас сега?
      Аз кривиците на никой не крия, дори моите, защото имам много, но ме е яд като се набляга само на отрицателните ни черти. Почти 12 г. съм живял в „цивилизованата“ „бяла“ европа и ги знам колко струват. Просто тази паплач е много под българският народ. Запознай се с историята им, до колкото имат и ще видиш, че там всички са предатели и не 10, ами и 1% свестни няма да намериш, щото са генетично сбъркани повечето.
      Хан Кобрат, ако е носил въобще титлата хан, просто е вдигнал въстание против хазарите и е отцепил българският народ от тях, за да живеят в създадената от Атила и Ирник България.
      В историческите записки българите носят титлата княз и цар, нямаме ханове, канове, кани, вази, турски ибрици и други глинени изделия.

    • Господа революционери и революционерки, готови да бият и разстрелват всеки, който недай Бог няма вашите великобългарски виждания или дори ги има, но не ги вее като чаршаф от първа брачна нощ в цигански катун, хайде поспрете с този опияняващ ви героизъм в собствените очи и погледнете наоколо! Не съм обикалял на всякъде, не знам всичко и всички народи, западни или източни, но живея в държава, където мисленето и действията на болшинството от населението не ми харесват. Защо решавате да ми давате оценки, когато негласно заровихме томахавката? Защо връхлитате всеки изказал различно мнение като бесни кучета? Да, аз обичам предизвикателството на словесните двубои, но тук се чувствах почти у дома, докато решихте да управлявате като селски шерифи от американски устърн. За да напиша това мнение горе, днес имах поредното доказателство. Някога имали ли сте връзка с турски търговци, примерно? Така успяват да изградят отношения с клиента, че той с удоволствие се връща при тях и никога не се разочарова. Изведнъж обаче, поради някаква причина същият е заместен с българи. Веднага опити да те плъзнат, опити да не изпълнят договорка, оправдания, разочарования. Ако беше само в търговията, да преглътнеш, ние сме горд народ от водачи към светлите бъднини на човечеството. Да ама не! Ден след ден се убеждавам, че думите в песните на „Ахат“ от първият им албум „Дървото“ до една са верни. Успяваха да ми го доказват все българи. Правиш на някого жест, безплатно, безвъзмездно в свой ущърб, само и само да имате добри отношения, а той зад гърба ти се хили, хвали и нарича „будала“, още и се смята за герой. Гордейте се, „герои“ с българските си корени, аз искам да се гордея с настоящи сънародници. Да, има такива, познавам достатъчно, но никак не изглеждат да са масата.

      • Иване, епитетите ги запази за себе си и не се изказвай от мое име повече. Това, което се върти в главата ти, са твоите мисли, не моите. Така че, недей ти с обиди разстрелва всеки, изказал различно от твоето мнение.
        А защо си се припознал някъде-ти си знаеш.
        Ще спра дотук. От уважение към съфорумници и днешния тъжен ден.

      • Като виден туркофил те разбирам. Дори случката, която описваш не се съмнявам, че е истина. Аз също съм имал подобни преживявания, но от това не следва да се мразят всички българите и да са оплюва българския народ.
        Няма великобългарски виждания. Вижданията са или български или антибългарски, не се съмнявам какви са твоите.
        Та викаш ти имаш права да даваш оценки, а ние на теб не?
        Типично за турската демокрация и доказателство за антибългарският ти произход.
        Никой не е вадил томахавки или разстрелващи оръжия от от индианския индустриален комплекс, за да воюва с теб. Съмнявам се да имаш в подобни грешни убеждения, по-скоро те сърби да пропагандираш, как всеки обичащ България е малоумен селяк, готов да убива несъгласните с него……
        Вероятно подобни номера минават сред „интелигентната“ градска десница, ама не навсякъде. :)

  8. Г-жа/Г-це Мина под колективизъм имах предвид обединение за нещо голямо и велико.Да не се повтарям от прединия пост че сам човек само за тоалетна става.
    Колекривизъм в ТКЗС-то да обезличава и мачка,колективизъм т.е. заедно напред(Балканската война)води към героизъм.Свържи го и със друго.По целия свят народите протестират,бунтуват се Франция гори в момента вече отдавна и то за много малко-повишаване на пенсионната възраст с две години.А бай Ганьо е подложен на такъв геноцид от 30 години и какво прави-пие си ракийката и протестира пред компа.И протестите ни едни мижави с по няколкостотин души.Жив свидетел съм как едни протестират на улицата а едни други от заведенията им се хилят подигравателно.
    Що за народ е това?
    И за Левски и Ботев е абсолютно сигурно че са убити от българи.И още по-фрапиращо.Съдията Хаджигенчович осъдил Апостола на смърт е депутат в Нар.Събрание само 10 години след това.
    Отврат
    Ботев е убит от съратници(съмненията са въргу Н.Обретенов)при последното им събиране в разгара на битката какво да правят.
    Отврат

  9. СЪМНЕНИЯТА НА МИНА СА ИСТИНКИ И ИМА ДОСТОВЕРНИ ДОКУМЕТИ, КОЙТО СЕ КРИЯТ ОБАЧА, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКАТА ЛАКОМИЯ НА ПОБОРНИЦИ КАТО НИКЛА ОБРЕТЕНОВ, СТАФАНАКИ САВОВ, СТЕФАН СТАМБОЛОВ И ДРУГИ ПРЕДАТЕЛИ, КАТО СЪДИЯТА ХАДЖИ ПЕНЧОВЧ, КОЙТО СЕЛЕД ОСВОБОЖДАНИЕТО Е БИЛ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ Е СА ПИСАЛИ ЗАЩОНИ И СА БИЛИ ОПОЗИЦИЯ НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ РУСИЯ , ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА СА ТЛЯСНАЛИ СТРАНАТА НИ КЪМ РАЗДЕЛЕНИЕ ОСТАНАЛО В КУЛТУРНАТА ИСТОРИЯ, КАТО КАРТИНАТА НА ПИКАСО ГУЕРНИКА – МАЙКА БЪЛГАРАИЯ И ПОРОБЕНА СЕГА МАКЕДОНИЯ, КОЯТО СА Я ОТНЕЛИ НА БЪРЛИНСКИЯ КОНГРЕС РАЗЛЕЛЯЙКИ БЪЛГАРИЯ НА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ПРОТЕКТОРАТ НА ТУРЦИЯ – ТРАКИЯ С ТРАКИИСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ДО БЯЛО МЕРЕ И МАКЕДОНИЯ, ЗА КОЯТА СМЕ СЕ БОРИЛИ ДА СЕ ОСВОБОДИ И НАКРАЯ НИ Я ОТНЕМА ЗАПАДНИТЕ ЦЕНОСТИ В НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПОБЕДИЛИ ТЕВТОНСКИТЕ ОРДЕНИ НА ЧЕТВЪРТИЯ КРЪСТОНОСЕН ПОХОД 1

    СЕГАШНАТА МАЙМУНА МАКАРОНИ И КУРВАТА ФОН ДЕР ЛАЙНЕНА ДЕТО ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА НАТО, ЩЕ ОТВОРЯТ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЪС САЩ …

    ТИЯ ИЗРОДИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ПРЕДНИТЕ „МИРОЛЮБИВИ ДОГОВОРИ ЗА НАМАЛЯНИЕ НА ЯДРЕНИТЕ ПОТЕНЦИАЛИ – СЕГА ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ОРЪЖИЯ, ЗА ДА ПОБЕДИ ЗАПАДНИЯ СВЯТ ТРЪГНАЛ КЪМ УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕЕСТВОТО 1

    народите на тези страни са виновни ве избират таки изроди – рептилите юдей пристигнали от универсума !

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *