Тръмп предупреди САЩ: Идва Голяма депресия!

Съединените щати ги очаква икономическа криза, чийто мащаб ще е много по-голям от Голямата депресия от 1929-1939 г., а с политиката си администрацията на Джо Байдън прави така, че тази задаваща се криза буквално да ни отнесе. Увереност в това изрази в петък бившият американски президент Доналд Тръмп, говорейки пред симпатизанти в щата Южна Дакота.

„Факт е, че се задава Голямата депресия. Никога не съм го казвал публично. Заявявам го за първи път във вашия щат“, подчерта републиканецът. „Мащабът на поражението ще е огромен, ужасен ще е и ми е неприятно, че го казвам. Единственият въпрос е дали ще се случи през оставащите месеци от управлението на Байдън“, добави Тръмп. „Моето желание е да се случи при Джо“, подчерта той.

Говорейки за резултатите от управлението на Байдън, Тръмп подчерта: „Ние се превърнахме в бананова република. Нямаме граници, но пък си имаме фалшифицирани избори.“

Тръмп също така подчерта, че сегашната администрация е „похарчила неправилно“ 11,5 трилиона долара. Според него „това е еквивалентът на 88 000 долара, взети от всяко семейство в Америка“. „При управлението на Байдън бюджетният дефицит нараства бързо. През тази година той ще трябва да се увеличи повече от два пъти“, каза републиканецът Тръмп, когото всички социологически проучвания сочат като следващия президент на САЩ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *