Тръмп за Путин: Добре е да се разбираме с хора, които имат мощни ядрени оръжия

Доналд Тръмп сподели за добрите си отношения с руския президент Владимир Путин и китайския лидер Си Дзинпин. В интервю за Fox News, бившият президент на САЩ  нарече унгарския премиер Виктор Орбан „много уважаван и умен човек, брилянтен“.

„Разбирах се с Путин. Знаете ли, добре е да се разбираме с хора като Путин… Имах разговори с председателя Си, с когото имам страхотни отношения“, заяви Тръмп.

 „Добре е да се разбираш с хора, които имат мощни ядрени оръжия“отбеляза бившият държавен глава. По думите му, Виктор Орбан е един от най-явните апологети на това „да се върне Тръмп“.

„Умен човек, брилянтен човек, много уважаван“. Такова мнение изрази настоящият кандидат за президент на САЩ за унгарския министър-председател.

По-рано Доналд Тръмп предупреди, че светът никога не е бил толкова близо до избухването на Трета световна война. Според него при администрацията на Джо Байдън САЩ са се превърнали в слаба и неефективна държава. Тези хора изобщо не се съобразяват с това какво иска обикновения американец, смята политикът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *