ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАПОЧНА! Ще оцелее ли България в Сблъсъка САЩ-Русия?! Виж Тук:

През последните 27 години, Съединените щати и управляващите у нас американски агенти на влияние, унищожиха страната ни.

Те окрадоха и безмилостно разгромиха по план промишлеността, селското стопанство, армията, здравеопазването, образованието, културата и социалната държава.

Те започнаха и продължават да осъществяват невиждан през цялата история на България, геноцид, като само за четвърт век убиха с глад и мизерия и прогониха в чужбина над два милиона наши сънародници.

treta_svetovna_voina

Със същата ярост и злоба Запада се нахвърли и срещу Русия. Коварните англосаксонци искаха да разкъсат на части огромната славянска страна и да я ликвидират завинаги.

Тогава започна третата „война на световете“! Руският Давид, отново се изправи срещу американския  Голиат в съдбоносна и кървава битка.

В този сблъсък се намеси и българският народ. Без да мислят за последствията, интуитивно, със сърцата си, българите застанаха на страната на своя велик, славянски събрат и отказаха да се подчинят на Запада.

Няма друг народ на Земята, който така решително и безрезервно да  е подкрепял някого, както българите подкрепят Русия.

По този начин великият български народ определи своето бъдеще и каза ясно на света: Съдбата на Русия, е и съдба на България!

Затова ми изглеждат смешни и жалки напъните на онези „български“ кандидат президенти, които бръщолевят за „евроатлантическата“ солидарност и за „западния“ път на страната ни. Явно те нищо не са разбрали за въжделенията и стремежите на своя народ, и като глухонеми, повтарят само онова, което им кажат техните западни Господари.

Но ако продължим разсъжденията си за Третата планетарна война, ще видим, че тя няма да бъде в толкова голяма степен, война на оръжията, и в никакъв случай няма да бъде ядрена война. Защото англосаксите добре разбират, че ядрената война, ще унищожи и тях.

Затова, Третата световна война ще бъде наистина война на коренно различни по своята политическа и културна същност, СВЕТОВЕ.

Война на Източния възглед за света, начело с Русия, срещу Западната визия за света, начело със САЩ.

Ние, българите, видяхме какво ни предлагат западните „корифеи“ на демокрацията: Разруха, бедност и мизерия в икономиката. Гей паради, лесбийки, травестити и Бигбрадъровски шоута, които унижават човешкото достойнство, в културата.

rusia_bulgaria1

Но не това е най-важното. От изключително значение е да разберем, че светът на Запада е построен върху основата на лъжата, кражбата и насилието.

А светът на Русия е градеж на основата на доверието, уважението и справедливостта.

И това не се нуждае от доказателства. Защото днес всички сме свидетели на огромните „евроатлантически“ лъжи, които не могат да понесат дори хората от Западна Европа и САЩ.

Лъжа първа:  Запада крещи, че Русия е агресор, изцяло пренебрегвайки фактите. Русия не е водила завоевателни войни, не е разрушавала нито една страна, не е заграждала никоя  държава с военни бази и ядрени оръжия.

Лъжа втора: САЩ били носители на свободата и демокрацията!  Печалната истина, обаче е, че Щатите са носители на беди, разруха и смърт за държавите и хората, до които се докоснат. През последните 50 години, американците нахлуха с танкове и самолети в десетки държави и убиха милиони невинни хора.

Лъжа трета, е че САЩ били технологично напреднали, а Русия – изостанала. Истината е точно обратната. Американците не могат да си построят един ракетен двигател и се молят на Руската федерация да им продаде двигатели.

Сергей е името на изобретателя на Гугъл, Возняк – на Епъл, руснак написа кодовете на Майкрософт. Руският учен Игор Иванович Сикорски  създаде най-мощните вертолети в американската армия, които и досега носят името му „Сикорски“.

САЩ  не са, и никога не са били  високотехнологична държава. Единственото, което могат да правят,  е да крадат „мозъци“. Кражбата – това е тяхната „технологичност“.

putin_obama2

За разлика от САЩ и Запада, Русия ни предлага един съвсем друг свят. Свят, в който държавата е по-силна от олигарсите. В който да се развива българската, а не чуждата промишленост и селско стопанство.  Свят, в който страната ни  е равноправен партньор и суверенна държава. В който ще спре ограбването и унищожаването на родината ни  от „добричките“ САЩ и ЕС. В който България е социална държава и хората живеят спокойно и достойно.

Свят, в който семейството възпитава децата си, и начело на държавата са умните и кадърните, а не посредствени гейове, травестити и лесбийки. Свят, в който шоуто си е просто шоу, а не „най-великото изобретение на човечеството“.

И още нещо: Запада винаги е бил наш исторически враг! А с Русия ни свързват изконни, древни връзки. Ще спомена само три от тях: Нашето „Аз – Буки“, кирилицата, нашата Православна вяра,  и принадлежността ни към великия славянски род. Тези неща са вплетени в генетичния код на българите и няма как да бъдат унищожени, колкото и да се силят дебелобузестите апологети на Запада.

Именно защото сме кръвно свързани с Русия,  САЩ и Запада, ще се опитват отново и отново да ни унищожат.

И единственото ни спасение е в съдбоносния избор на българския народ – да сме винаги заедно с великата руска страна. Защото няма друга държава на света, освен Русия, която да има нужда от силна, православна и славянска България на Балканите.

Както световно известната българска пророчица Ванга предрече: Запада ще пропадне, Русия ще процъфти, а България ще оцелее, само в съюз с Русия.

Властниците не искаха да я чуят. Но българският народ я чу. Със СЪРЦЕТО И ДУШАТА СИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *