Традиции! Фолкпевицата Камелия, кръстена на баба си Петкана

Камелия гФолкпевицата Камелия направи шокиращо признание, че била кръстена на баба си Петкана.

Това обяви изненадващо тя на връх Цветница  по bTV. „На баба ми всички й викахме Кана и понеже нашите искали да нося нейното име,  стигнали до решението да съм Камелия, защото също започва с К. Но реално съм кръстена на баба Петкана. Мен пък ме наричат Ками, така че е близо до Кама“,  обясни Камелия. Певицата обясни, че ще празнува  заедно с приятеля си Цветин, тъй като и двамата имат имен ден.

Ками се похвали, че се е чувствала красива. Бях като малко  зверче – много хапех, ритах и плюех, карах се с децата, цупех се на роднините. Обаче  всички ме харесваха, защото бях с много черна коса, много бяла кожа и големи сини очи“, разказа Камелия.

Тя сподели и за първата си среща с Цветин. Тогава той бил едва 3-годишен и я зяпал засрамено. После, когато пораснал, се запознали истински. „Той си ме знаеше. Аз бях първа мома на село, най-хубавата и най-търсената. Знаеше и че имам дългогодишна връзка с първия ми приятел.  Обаче започнахме да се виждаме на кафе. Той ме изпрати два пъти до къщи. Усещах, че му се иска да ме целуне, обаче се срамува  да го направи. И понеже бях смела, си го дръпнах и го целунах и така се случи всичко. След тази първа целувка вече 18 години сме заедно и никой не може да ни раздели“ , похвали се Камелия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *