Полковник от НСО: Борисов, Първанов и Доган са истинските собственици на КТБ

Бойко Борисов и Ахмед Доган източили България чрез КТБ, твърди полк. Николай Марков

НСОПолковник Николай Марков, бивш служител на НСО, изненадващо нарече Бойко Борисов, Георги Първанов  и Ахмед Доган политическа пасмина и мафия, в чиито ръце се намира държавата.

Той каза това по повод фалита на КТБ. Полк. Марков разкри, че Цветан Василев е само бизнесмен, който не може да влияе на политическата класа. И не той е фалирал банката. 80 процента от държавните капитали, вкарани в КТБ са влезли там по нареждане на Борисов и Доган, включително и пари на герберски и ДПС-общини.   Голямото вложение е направено да се гарантира строителството на „Южен поток“ в България и тези пари да отидат в частни фирми, близки до Борисов и Доган.

В схемата участва и Първанов, като патерица на Борисов и осигуряващ заблудата на част от лявомислещият електорат.

Ако сега се направи пълна проверка на КТБ и паричните потоци, които са влизали в нея, ще лъснат интересите точно на тези трима политици, категоричен е Николай Марков.

Фактът, че ЕС се намеси и постави условия пред България за строежа на газовото съоръжение и алчността на тримата, които не са могли да се разберат за разпределение на парчетата от огромната българска държавна баница са довели до грандиозния фалит на КТБ, след което започва бясно замитане на следите от тримата герои. Ние и досега не знаем какво се случва с КТБ, всичко е покрито с мъгла, тайнственост  и недомлъвки, но имаме доказателства, че е извършена най-голямата държавна измяна в новата история на България, заради която политици и  бизнесмени ще се стрелят, категоричен е полковникът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Au7ACxAwhb0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Ние знаем, че са мафията, ама пак ще гласуваме за тях, като ни дадат няколко кебапчита.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *