Трагедия! Майка на болно дете се самоуби, след като го намери починало!

полиция128-годишна жена се самоуби от шок и отчаяние  в Бургас.

В неделния следобед  в Четвърто РПУ  е получено съобщение от очевидци, че жена е паднала от висока новострояща се кооперация в комплекс „Меден рудник“. В началото свидетелите помислили, че е нещастен случай, защото в същото време в града имало бурен вятър, който събарял дървета и транспаранти. Мислели, че се е качила на строежа и вятърът я е съборил.

Пристигналите на място полицаи и медици обаче открили в джоба на жената предсмъртно писмо. В него пишело, че не издържа повече на мъките и не може да живее така.

Без да знае, че дъщеря му се е хвърлила от строежа, баща й в същото време подал сигнал в полицията и Бърза помощ, че е намерил внучето си мъртво в креватчето му. Детето било болно от детска церебрална пареза, а миналата година му открили и тумор в мозъка. Лекарите казали, че състоянието му е нелечимо и момченцето, заедно с майката били оставени да чакат неизбежното.

След тежката смърт на единственото си дете майката оставила предсмъртно писмо до креватчето му и второ писмо в джоба на якето си. В паниката баща й не забелязал писмото и повикал линейка и полиция.

Аутопсията не е открила следи от насилие по тялото на детето. Първоначалната версия била, че майката го е убила, за да не се мъчи повече. Но всъщност тя присъствала на агонията му, на смъртта, написала предсмъртните писма и отишла до близкия строеж, където сложила край на живота си със скок в небитието.

Трагедията потресе целия град. Семейството живеело затворено в мъката си и при смъртта на тежкоболното дете майката не издържала и го последвала.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *