Емануела нападна Митко Динев: Съжалявам, че бях само лоша с теб!

ЕмануелаФолк певицата Емануела иронично  се извини на бившия си Димитър Динев.

Изпълнителката на „Аплодисменти за лъжеца“ го направи със стил и убийствена подигравка, както само тя си го може, но право в целта.

Тя адресира до бащата на второто си дете доста двусмислено  послание, което написа в профила си в социалната мрежа.  На пръв поглед думите са неадресирани и все едно показват някакво временно състояние на певицата или текст от нейна песен.
„Съжалявам, че съм била лоша с  някои определени  хора. Но ако имах сила да върна времето назад, нямаше да съм лоша, а щях да съм зла!“, това  пусна  Емануела в профила си. У никого не се появи и  грам съмнение, че думите са насочени към бащата на бебето й  Митко Динев, когото тя не издържа и се прибра с малкия Митко в София, оставяйки баща му в Свети Влас.

Направих много жертви да спася една връзка, която от самото начало беше обречена на провал, каза по-рано в свое интервю Емануела. Причината за раздалата им беше  отказът на милионерското синче да поеме отговорностите на баща и мъж и  да  се раздели с ергенския си живот, приятелите по чашка и  денонощните купони и запои в безкрайните палати на баща си с любимия си авер Иван.

Димитър предпочете да продължи да излиза с приятели, вместо да сменя памперси, да приспива вечер сина си и да поеме бащините отговорности. Той даваше на Емануела много пари за детето, но тя отказа да вземе парите и се прибра в София, където сама се грижи за двамата си сина и едновременно с това работи.

https://youtu.be/8cZ6ofhGQaM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *