Травестити атакуват Созопол, гейове тичат към Слънчев бряг

транссексуални ФилипинитеАктивният туристически сезон започна за представителите на най-древния занаят. И макар че все още по морето вали и само от време на време става за плаж, работни пчелички вече се окопават здраво край брега.

Шест травестита със звучни имена са наели квартира в Созопол. В началото хазяите се объркали и ги помислили за жени, но от стаите им излизали ту жени, ту мъже и накрая разбрали каква е работата. Разбира се те няма да изгонят странните си гости, защото им било предплатено за два месеца, пък и какво ги интересува полът на квартирантите, щом си плащат, което е най-важното за местните жители.

Шестимата или шестте се разделили на двойки и вечер обикаляли най-оборотните барчета, откъдето забърсвали клиентила. Те имали опит от миналото лято  знаели, че на месец ще изкарат около 20 хиляди евро, говорят местните.

В Слънчев бряг пък са се заселили в евтини хотели мъже с нежни погледи и тънки гласчета. Повечето от тях идват от София и разчитат на интереса и платежоспособността на чуженците. За тях също се намирали клиенти – перверзни старци и настървени млади англичани, които не си падат по жени.

В доста по-скъпите хотели са се регистрирали и скъпо платени проститутки, които играят ролята на самотни и скучаещи жени. Те изкарват най-много пари, защото се правят на недостъпни и карат клиента да настоява и да им предлага скъпи подаръци. Тези дами изкарват най-много. Някои са със сводници, други не.

Не липсват и мургавелки, които се предлагат евтино и на промоция.

Само за миналото лято бе изчислено, че от проституция не в хазната, а в джобовете на труженици и сутеньори са влезли 4 милиона евро.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RRlNhlMG3C0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *