Тодор Батков купи на Юлия Юревич четири бодигарда

ЮлияЮлия Юревич се разхожда като вип персона, а след нея крачат строго цели четири  бодигарда. Това било за нейна лична безопасност и спокойствие. 

Откакто миската стана  гадже на сина на известния адвокат Тодор Батков, Юлия е зорко охранявана навсякъде и четири души на смени се грижат за пълното й спокойствие. Тя не може да отиде дори до кварталното кафене без тях /не, че го знае къде е/. Камо ли пък да направи обиколка на централните софийски булеварди и до обиколи скъпите бутици. Гардовете винаги са лепнати като сенки зад нея.  Загрижен за сигурността на наследника си и новото му гадже, милионерът  взел крути мерки, за да им осигури спокойствие.

Красавицата от Козлодуй царствено и спокойно приема  мерките за сигурност, даже е свикнала вече с тях. Тя не е променила навиците си, нито пък си е вдигнала самочувствието от факта, че ходи с тълпа гардове, като особено ценна персона. и  И въпреки че ходи с четирима охранители, никак не се е възгордяла, а е все така спокойна и усмихната, пише „Всеки ден“.

Юлия е  с 4 години по-голяма от Батков старши  и  с две глави по-висока от него, но това не притеснява и двамата. За любовта няма прегради като години и сантиметри. 21-годишният Тодор се държал като зрял мъж, много я обичал, глезел я, поднасял й романтични изненади, а на нея и през ум не й минавало да му кръшне, защото клетката все пак е златна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *