Марта Вачкова вилнее гола с Владо Пенев

Марта ВладоМарта Вачкова най-неочаквано, вместо да разтресе телеса на плажа, ръгна към планината.

Актрисата най-внезапно заяви, че била запалена планинарка и  едно от любимите й занимания било да покорява планински върхове един след друг.

Досега никой не е чувал да покори и стълбите към апартамента си без асансьор, но нейсе. Важна е тръпката. И компанията. А в случая тя не тръгна към дивото сама, а в компанията на старото си гадже Владо Пенев.

Двамата на няколко пъти в живота си изживяваха страстни връзки и се разделяха и явно е дошло времето на поредната. И то официално афиширана.

Марта пусна снимки от живописни планински гледки, но не от Рила и Пирин, а от ниското на Стара планина над Айтос. Том се намират Чудните скали , достатъчно високо да е планина и достатъчно ниско да се стигне с кола, тъй като и двамата са солидно тежки и дебели и няма да рискуват да си оставят здравето по някой чукар.

Близо до скалите имало река и красиви вирчета, в които двамата тутакси се топнали. На фона на канската жега това им се видяло Божи дар и даже отседнали в близък хотел, за да се радват повече дни на чудната гледка и страхотните вирове.

Според приятелки на Марта, тя изобщо не си взела банския, тъй като такова нещо не й трябва. Владо също бил нудист и двамата цопкали чисто голички като два тюлена.

Марта и тази година си начесала крастата да си направи нуди плаж, но далеч от морето, където дебнат папараци. Преди няколко години те я снимаха чисто гола край брега, а гледката беше повече от потресаваща. Телеса на катове се стелеха от корема й и висяха почти до коленете. Актрисата приличаше на буца безформена сланина и снимките шокираха дори самата нея и тя дълго отказваше след това да говори  с журналисти, защото им беше обидена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *