Шок! Нудисти се разхождат по организъм на Витоша

нудистиГоли срещи и голи походи на Витоша  си организират скучаещи нудисти в интернет.

Тези, които нямат време, пък и пари за море, се сдушват в социалните мрежи. Там те се навиват един друг, обменят мнения, валят покани за приятно прекарване в планината без дрехи.

В момента  всички любители да се показват голи с нетърпение да отпразнуват  деня на нудистите, който е през първия уикенд на август.  А дотогава  всяка седмица правят генерални репетиции за празника.

Често на усамотени полянки на Витоша се виждат групи младежи без дрехи, приклекнали край някое поточе. Това е през деня, а какво правят вечер и дали не им е студено, никой не може да каже. Туристите с деца бягат като попарени, за да не се натъкнат малките на шокиращата гледка.

Сред местата около София любимото място на голите планинари  е село Железница. Още от юни по поречието на реката започват да се появяват хора без дрехи, като с напредването на лятото групите стават все по-многобройни.

Нагоре по поречието на Железншката река , където има слънчеви и красиви поляни направо си е нудистка територия и наоколо щъкат само воайори, а истинските планинари избягват мястото. Любителите на голотата си носят и палатки и ги опъват за през нощта там, а вечер палят огньове и сядат край тях както ги е майка родила.

В мрежата се шегуват, че нямат търпение и нудистите да си направят парад в центъра на София и да защитават правата си. Непременно ще отидем, гледката няма да е за изпускане, заканват се весели младежи и дърти мераклии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *