Това Николета ли е? Ще се изумите! /ПОТРЕСАВАЩА СНИМКА/

Николета остаряла
А тук и фотошопът не помага да скрие изхвръкналите кокали

Николета Лозанова съвсем се взе насериозно и за кой ли път събра очите на хората около себе си.

Тя се появи във фриволен и доста неподходящ за фигурата й тоалет на купона послучай връчването на музикалните награди на телевизия „Планета“.  Правейки се на момиченце, тя съвсем забрави, че няма да има фотошоп на събитието и ще я снимат такава, каквато е.

Николета кракаА гледката се оказа ужасна. Плеймейтката беше облякла къс тоалет и на показ лиснаха краката й, които би трябвало да облича в панталон. Всички знаят, че Лозанова има къси долни крайници и прави всичко възможно да прикрие този факт, като обува обувки с поне десетсантиметрови токчета. Този път обаче и токчетата не я спасиха. Съвсем ясно се видя, че краката й са на буци, вече по тях си личи възрастта, има мастни натрупвания около коленете, а показаното никак не е красиво, а буквално шокира.

Занимавайки се с мода, Николета би следвало да знае, че жена с ръст като нейния, не може да си позволи къса рокля, тъй като тя допълнително скъсява фигурата.

С крака, които не са от най-дългите, а напротив,  би трябвало да облече нещо друго, а не поличка до чатала. Бдителни „фенове“ забелязаха, че по долните й крайници има три различни нюанса кафяво и я посъветваха да се пече равномерно в солариума, защото е станала като зебра.

Други се изумиха от прическата й на черта, която я прави с години по-възрастна и изобщо не й отива.

Николетке, не се показвай без фотошоп, защото плашиш хората, написаха доста дами, шашнати от безумната снимка.

Прави впечатление, че винаги, когато се снима, дори да е боса по бански, Николета застава на пръсти, за да удължи тялото си. Сега обаче не е могла да приложи този трик и фотографията наистина е ужасяваща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/q84lgq1WIFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *