Ирен Онтева заби поредния си милионер! Виж кой е Той:

Ирен ОнтеваМоделката Ирен Онтева не си губи времето и попълни колекцията си от сърдечни завоевания с нов милионер.

Макар и на възраст, която не е за плеймейтка, Ирен събира мъжките погледи със зрелия си чар и вероятно с доброто си представяне в спалнята.

След като се раздели с богатия си италиански приятел Давид Бучолини, русата хубавица тръгна да се утешава по най-скъпите и известни курорти   – Сен Тропе, Монте Карло… и за разнообразие – Дубай. Тя отсядала в най-престижните хотели, хапвала в най-скъпите ресторанти и се държала като ледена богата принцеса, макар че никой не знае откъде има пари да си позволява такъв живот.

Преди десет  години Онтева роди син на колекционера на манекенки Христо Сираков. Ицо дава доста солидна издръжка за детето си, но не чак такава, че с парите да се издържа и бившата му съпруга и то в най-скъпите курорти. А там пък Ирен ловува за следващия си мъж.

Този път на въдицата й се е уловил  пак италианец – Умберто Фабри. Двамата се срещнали в Монте Карло, където той живее, има солиден бизнес за милиони и си пада по красивите жени. Лошото е, че често ги сменя, но и година да изкара връзката им, Онтева ще излезе от нея доста по-богата и с още повече бижута, тъй като милионерът имал широки пръсти.

И докато Ирен пази тайна, Умберто непрекъснато пуска техни снимки в социалната мрежа и под тях пише романтични послания от рода на „най-голямата любов в живота ми“. На фотосите тя изглежда красива, щастлива и дори богаташки могат да завидят на тоалетите й.

Дами от приятелския кръг на  моделката са убедени, че тя не е с Умберто заради красивите му очи, а заради банковата му сметка. Италианец № 2 бил доста грозничък и съвсем не неин тип, но банковата му сметка и кредитните карти, които й връчил, напълно компенсирали този негов недостатък, твърдят нейни познати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/33d3SYvizSc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *