Показаха се! Ася и Криско цъфнаха заедно в публиката на „Като две капки вода“

Ася Криско пилеПлеймейтката Ася Капчикова и рапърът Криско спряха да се крият от журналисти и от камери и се появиха заедно на първия концерт на новия сезон на шоуто „Като две капки вода“.

Двамата изкараха цяла година в нелегалност и никой не разбра, че са гаджета, но когато Ася сама призна в „Черешката на тортата“ и даже показа леглото, на което се гушкат (голямо и лилаво) смисълът от криенето отпадна и сега вече спокойно се показват заедно по телевизията.

Двойката възторжено ръкопляскаше на всяка песен, колкото и фалшиво да се представиха част от участниците.  Двамата бяха нахлупили шапки с козирки, а въпреки хладното време плеймейтката беше по изрязано потниче, защото трябва да брани титлата и сексапила си.

Зуека и Рачков пък излязоха със сурово пиле на сцената, гаврейки се с всички готварски предавания. То по телевизията, като нямат какво да правят и почват да готвят, обясниха зевзеците.

След като чекнаха пилето във всички посоки и показваха ту коремчето, ту трътката, водещите внезапно го връчиха на Ася.

Тя може да готви, още е прясна, „Черешката“ свърши преди няколко дни – тъкмо е набрала инерция, каза Рачков и втикна суровото пиле в ръцете й. Вземи го сготви на Криско, че е позаслабнал, поръчаха те, а двойката се заля от смях.

В публиката още чинно се бяха подредили поне половината от работниците и звездите на Нова телевизия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/beKLea__CwU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *