Тити Папазов си тръгна сам от брадъра, за да си спасява отбора

Тити напускаПоредният участник във ВИП Брадър, който излезе през външната врата при това по собствено желание беше Тити Папазов.

Цяла вечер Ники Кънчев обявяваше, че ще излезе един съквартирант, който сам е поискал да напусне и всички зрители си помислиха, че това ще е или Зорница Линдарева, която тропа с крак, цупи се, облива се в сълзи и непрекъснато крещи, че иска да си ходи, или пък Ели Кучкова, която скучае безумно вътре и чака с нетърпение да я изгонят.

Неочаквано обаче дезертьорът се оказа Тити, който обясни решението си с картина с два кораба. Единият бил форматът и той бил длъжен да остане. То другият кораб бил волейболният му отбор „Левски“, който бил не какъв да е кораб, а потъващ и той трябва да излезе и да се качи на него и или да го спаси, или да потъне заедно с отбора.

Традиционно Тити се обля в сълзи, съквартирантите заподсмърчаха в знак на съпричастие, а някои буквално ревнаха, защото се трогнаха от речта му, пък и той беше от тези, които намираха утешителна дума за всеки и успяваше да балансира между настръхналите един срещу друг лагери.

На крак го изпрати и домсъветът и публиката.

И все пак остана отворен въпросът защо Папазов изобщо влезе във формата. Финансовото състояние на отбора му беше лошо като влезе, стана още по-лошо като излезе. Вън той можеше да бъде по-полезен, отколкото вътре. Не стана ясно и той ще си получи ли хонорара, след като нарушава правилата и си тръгва сам, или за него ще бъде направено изключение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *