Арестуваха Марешки за хулиганство, ударил кроше на общински съветник

МарешкиФармацевтичният бос Веселин Марешки бе арестуван снощи във Варна.

Това се случило, след като той забил яко кроше във физиономията  на общинския съветник  и шеф на Историческия музей в Добрич Костадин Костадинов. Спорът не бил политически и този път двамата спорели за битови неща.

Екшънът се е разиграл пред очите на полицаи, които били дошли да усмиряват враждуващите от няколко дни страни  и още доста свидетели на улица „Студентска“ 6, които пък били излезли да гледат сеира.

Точно  там се намира оборотната пицария „Ред Хот“, в която е част от причината  за грандиозния скандал. Очевидци тврдят, че Марешки бил вбесен и си изпуснал нервите на пръв поглед и безпричинно  ударил Костадинов. В резултат на удара, окото на общинаря се подуло за секунди, а аптечният бос  и бивш кандидат за депутат бил веднага арестуван и отведен за разпит във Второ районно управление.

Всъщност скандалът станал заради това, че Марешки и Костадинов защитавали интересите на двама спорещи за пицарията. Тя била наета от приятел на Костадинов – Асен Миланов от двама разведени съпрузи – Тони Димитров и Красимира Колева.

Те обаче  водят лют спор помежду си  за имотите си и се съдят. Марешки е взел страната на Красимира, а Костадинов на приятеля си Миленов, който наел помещенито и направил навес, като заградил площадката пред пицарията. Той смята, че има право да ползва общи помещения от кооперацията, след като е наемател и изчислил, че площта им е равна на въпросния терен. В същото време Марешки твърди, че земята, на която бил  направен навесът, е негова собственост. Вчера той прял тока на пицарията и така скандалът достигнал върховата си точка и завършил с кроше.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *