Тачо скъсал с манекенката Дани, било се*с за една нощ

Жен Тачо1Мъжът на Жени Калканджиева – Стефан Манов и подгласничката на „Мис България 2014” Дани Димитрова скъсаха дослука!

Това обяви не кой да е, а самата Жени Калканджиева. Тя заяви, че със законния си съпруг вече са се уговорили да живият  в свободна връзка след края на „ВИП брадър” и всеки да прави каквото си иска, включително и избирайки различни партньори за леглото.

Уговорил сме се първо на мен Тачо да ми каже, ако започне нова дълбока връзка, каза шестата по красота в света. Аз на него също ще му кажа, ако ми се случи такава. Жени дообясни и , че Тачо и Дани Димитрова не са имали никакви сериозни отношения, а връзката им била по-скоро от вида  се*с за една нощ, каквито в отворения им брак били позволени.

Тези дни светските сайтове гръмнаха, че Стефан  ще става татко за втори път, а миската Дани вече е в първите месеци на бременността си. Жени Калканджиева обаче е категорична, че съпругът й не чака бебе. „ Аз лично щях да знам, ако е така,  пък и не може да се отрече, че Тачо прави много хубави деца”, направи опит да се пошегува  Калканджиева.

Хората продължават да се чудят обаче, толкова ли го е окъсала тя, че не стига, че живее с един откровен простак и пиянца, ами и спокойно му позволява да й изневелява, с която му падне.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *