Радина изрита Деян Донков, изневерил й с колежка

Радина и ДианчоВлюбените актьори Радина Кърджилова и Деян Донков са сложили край на връзката си с грандиозен скандал, твърдят техни колеги от бранша.

Причината за раздялата на доста одумваната светска двойка била пословичната ревност на нежната звезда от „Стъклен дом“. Радина избягала от жилището на Деян, след като разбрала, че той й слага рога с младо момиче, начинаеща актриса, непозната на никого.

Приятелите на Радина горещо се надяват този път раздялата им да е истинска и завинаги. Двамата са нарицателни  със скандалните си раздели, които обаче винаги завършват с много сълзливо и драматично  сдобряване. Още  в „Къртицата“ преди две години актрисата, призна, че е подложена на физически и психически тормоз от страна на любимия си. Дори веднъж й разкървавил устата и се наложило да викат полиция. Въпреки че Донков обеща, че няма повече да я тормози, оттогава досега се разчуха още няколко случая на агресия от мрачния актьор спрамо нежната му половинка.

Радина обаче не крие, че много го обича и затова преглъща терора и изблиците му. Тя е много прилепчива, капризна, обсебваща и ревнива и често го задушава, твърдят  пък приятели на Донков. Дразни го до такава степен, че той избухва и й посяга.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *