Людмила Захажаева се затресе от нова любов

Людмила кафеЛюдмила Захажаева буквално удари кьоравото с непредвиденото си участие във ВИП Брадър. Освен че спечели як хонорар и доста солидна слава, майката на Албена Вулева си намери и нова любов.

Рускинята забърсала продавача на вестници в кварталния павилион, който пък я познавал и преди, но я преоткрил на екрана,  твърдят съседи. Всяка сутрин Людмила се накипряла, отивала при любимия и прекарвала с часове пред будката, откъдето  рано рано си купувала жълтата преса и я преглеждала от кора до кора.

В новото си амплоа на  съдница на звездите, Захажаева искала нонстоп да е в крак с последните клюки за всички светски личности и най-вече с новостите, написани за нея и дъщеря й и не пропускала нито едно издание на таблоидите.

Именно заради тази своя нова страст се запознала по-отблизо  с продавача и оттогава двамата са неразделни. „С часове пушат цигари пред павилиона и обсъждат всяка клюка от вестниците, разказват комшии. Времето не им стигало и затова той прескачал на чай у тях след края на работното време и продължавали с обсъжданетоо

Людмила обаче не иска много много да се разчува за връзката й и ревностно пази личното си пространство, а на съседите просто обяснявала, че с мъжа били приятели и нищо повече.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *