Миа Сантова пак бременна след злополучен аборт

Миа СантоваМиа Сантова е бременна и то в шестия месец. Досега тя кри новината от страх. Наедрялото коремче на тв водещата вече се вижда, независимо с какви дрехи е облечена.

Появата на първото й дете се очаква да стане през пролетта. Тогава ще проплачат куп звездни  бебетата, сред които дъщерите на  Дичо и Сашо Кадиев, на певицата Теодора и отрочето на Вили Марковска.

През 2013-а Миа очакваше да стане майка за първи път, но тогава  направи кошмарен спонтанен аборт. Водещата призна, че инфекция  в организма й станала причина за аборта и то в 7-ия месец от бременността й, когато бебето просто е можело да се роди преждевременно, но вместо това починало в утробата й.

Всичко стана за една нощ. Дотогава всичко протичаше нормално, нямаше усложнения, нямаше притеснения. През онази нощ буквално остарях с десет  години. Много е страшно за една жена това, много е тежко и само времето е единственият лечител – нищо друго“, сподели неотдавна Миа Сантова в свое в интервю по телевизията.

Много  силно се надявам да имам някой ден  здраво детенце, което да осмисили живота ми и на което да дам любовта си , каза водещата тогава и призна, че любимият й Станислав е човекът, който е до нея и й дава сила.

Сега той й е дал и желаното бебе. Остава да внимава, да се грижи добре за себе си и да изчака още два месеца да роди. Стискаме й палци всичко да протече нормално.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *