Тачо пак подгони Жени, давала му малко пари

Тачо1След като съпрузите сключиха примирие и то продължи цели 24 часа, не за друго, а защото нямаха алкохол да се подгряват, Тачо пак нападна Жени.

Този път за пари. Алкохол в Къщата бе докаран спешно, за да не изпаднат участниците в абстиненция, тъй като половината от тях се наливат ако от сутрин до вечер. Освен това рожденият ден на Иво Аръков беше повод да се заформи една луда веселба и участниците да изгладят наръбените си отношения.

След като нещата си течеха весело и напоително, Тачо се оживи от алкохола и веднага захапа любимата си. Темата бяха парите. Свикнал вече съкварирантите да го изслушват и да го съжаляват, той изпадна в поредния алкохолен монолог. Представяте ли си да имате жена, която всяка седмица ви мели на главата да си намерите работа? Как се живее така под непрекъснат натиск? Ами такива бяха обстоятелствата, че не можех да си намеря подходяща работа с добра заплата, която да ме удовлетворява.

На всеки се случва. То не можеш да работиш какво да е. Трябва и да ти харесва. И същата тази жена вади пари, дава ми ги пренебрежително и всеки път трябва да изслушам лекцията защо не работя. Живее ли си така? Даже е имало случаи да ми откаже да ми даде пари и аз с празни джобове да отида да се видя с приятели в някой клуб и те да ме черпят. Това живот ли е? А, че съм водил Жорко на разходка и до люлките, не ми се отчита.

Този път съквартирантите го гледаха зяпнали и не знаеха какво решение да вземат по казуса. Жени за пръв път не  реагира, а просто изгледа мъжа си със съжаление и отмести поглед. Само Зорница Линдарева утешително прегърна мъченика.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *