Татяна Дончева: Европа крепи мафиотското статукво на ГЕРБ! С Избори нищо няма да променим! Ето единственият изход:

Истински промени в България вече не могат да се направят чрез избори. Това коментира пред БНР председателят на партия „Движение 21“ Татяна Дончева

„Съществува иновативен механизъм, чрез който всеки, който не се вписва в генералната глобалистка линия, контролирана от световното неолиберално задкулисие, много лесно бива изтласкван на безопасно разстояние от властта. И така е във всички колонии на САЩ. Така че, преди следващите избори, ние, българите, трябва да поработим върху няколко неща:

Първо, хората трябва да бъдат подготвени, че изборите няма да доведат до каквато и да е промяна. ГЕРБ и малките десни партии, като най-отявлени проводници и гаранти на западния колониален интерес у нас, трябва да бъдат предварително разклатени. И то разклатени въпреки Европа. /…/ За целта ние трябва да се постараем да комбинираме усилията на много широк кръг от хора. Знайте, че без улична революция и натиска на тълпите, в България вече нищо не може да се постигне“, каза тя.

„Проблемът вече не е в правенето или неправенето на реформи, защото е сгрешен самия модел. Да не говорим, че и провеждането на реформи не е по силите на ГЕРБ“, категорична е Дончева и обясни: „Проблемът е банален, но всеобхватен. Институционалната криза се проявява в това, че в държавната администрация се създават структури, които никой не знае за какво са. Така е във всички министерства, във всички агенции…

ГЕРБ напълниха тия институции с неграмотни и недоучени некадърници. Хората с познания и умения са натикани в ъгъла като партийно неудобни или недостатъчно активни и същите предпочитат да си траят. Импровизира се във всички области. Драмата е, че неграмотни хора не могат от импровизация да родят рутинна ежедневна правилна дейност на тези институции. Какви реформи?“.

Според Дончева Европа в лицето на най-ярките си представители в момента – Макрон, Меркел, Юнкер… до един назначени от Глобалната олигархия, крепят статуквото в България. И го крепят със зъби и нокти. Тя е категорична, че Европейския съюз не иска от нас никакви реформи:

„Западните държави и САЩ имат сметка България да е в насипното състояние, в което е в момента. Ако ЕС искаше от нас реформи и недоволстваше, че оголваме фланга му, той много отдавна щеше да помогне да се реши проблема. Напротив – Европа крепи колониалното си статукво у нас с цената на всичко. И не просто го крепи, ами даже и го финансира – чрез различни бутафорни европейски програми и чрез вериги от НПО-та.

Единственото, което занимава тези хора, е колко пари ще спечелят от нас и какви още финансови врътки да направят. Те нас ни презират и ни броят за циганите на Европа, с които не искат да седят на една маса“. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Това и баба го знае, затова хората вече не протестират защото те са наясно че с бутане на едно правителство и поставянето на други не дават ефект всеки идва. само да се наплюска до повръщане

  2. Татяна, ето заради такива като тебе, Първанов, Томов, Станишев, Кадиев, Генов, Славков и др., които се отцепиха от БСП, хора с болни амбиции, които си въобразяват че могат нещо да променят, БСП винаги губи изборите, а ГЕРБ печели. Надявам се, че си изучавала политикономия и помниш думите на Ленин: „Берегите как зеницу ока единднство партии“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *