Цветан Цветанов: Корнелия Нинова е Виновна за ЧУМАТА по Животните! Целта й е да свали ГЕРБ с Преврат!

Лют скандал си спретнаха в ефира на БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Скандалът се разрази в предаването „Панорама“, където Цветанов бе в студиото, а Нинова се включи по телефона от Казанлък, където бе на младежка среща на левицата в навечерието на утрешния събор на Бузлуджа.

В студиото Цветанов за пореден път разви параноичната си теза, че БСП и президентът Румен Радев действат в синхрон, а целта им е да свалят правителството на ГЕРБ и да влязат във властта през задния вход.

„Като слушам Цветанов, оставам с усещането, че ролите са се разменили – че БСП управлява, а ГЕРБ са в опозиция. Обаче конспиративните му теории за пълзящ преврат няма да решат нито един от изключително тежките проблеми в България“, отвърна Нинова.

На въпроса какво е правила при протестиращите животновъди в с. Шарково, Нинова отговори: „Ролята на БСП като социална партия е да стои до онеправданите. Отидохме на място да чуем какво ще ни кажат. И ще стоим до тези хора, защото системата на ГЕРБ ги мачка изключително несправедливо!“

Припомняме, че Корнелия Нинова отиде при животновъдите в засегнатите от чумата по животните райони.

И така дойде сюблимния момент, в който изпадналия в нездрава еуфория Цветан Цветанов директно обвини Корнелия Нинова: „Страната ни е пред епидемия от чума заради хора като вас“, заяви Цецо без да му мигне окото. След което припомни кадрите с протестите в Шарково и още веднъж повтори тезата, поддържана от ГЕРБ, че в района е имало организирана провокация на БСП.

Думите му буквално втрещиха Нинова и тя мина в атака:

„Ето това е моделът, който ние искаме да променим. Когато критикуваш властта на ГЕРБ, върху теб се хвърля цялото мракобесие на службите и платените им медии с цяла върволица от фалшиви компромати. На това искаме да сложим край с нашата „Визия за България“, подчерта лидерът на левицата.

И продължи: „Време е да намерим енергия да сложим край на този безумен и унищожителен преход. Големият въпрос е готово ли е обществото ни на това. Важно е кога, къде и в каква степен да върнем ролята на държавата в образованието, в икономиката, в здравеопазването и да спрем порочният неолиберален модел на разпад, при който държавата се отказва от ключови сектори и ги дава на корпоративни фирми“, подчерта Нинова.

„Ние от БСП не сме антиевропейска партия, защото искаме да договорим с народа си при какви условия бихме приели еврото. Тя сподели опасенията си, позовавайки се на финансови експерти, че влизането в еврозоната би довело до тежко обедняване на народа“.

„Не за пръв път имаме разминавания със Сергей Станишев. В левицата уважаваме различното мнение. Сега задачата ми е да убедя с аргументи другарите си, че политиката на Вишеградската четворка е най-правилната и за България. Със масовата си съпротива срещу приемането на „Истанбулската конвенция“, народът ни показа какво иска – иска управление, което да защитава националния му интерес, категорична бе тя.

Цветанов коментира, че с новата си програма БСП се връщат назад във времето. Той попита Нинова, защо досега позицията на левицата беше, че приватизацията е нещо добро, а сега тръгват да пропагандират за национализация. „Вие внасяте хаос в държавата“, упрекна я той.

Няма да споря по този начин. Препоръчвам ви първо да прочетете управленската ни програма, а после да я коментирате, призова го Нинова.

На финала физкултурникът Цецо, който се явява и зам.-председател на ГЕРБ заяви, че спора си с Нинова ще продължат след 3 години, по време на парламентарните избори.

На което Нинова отвърна, че ако ще е по парламентарните избори – значи ще разговарят пак след 3-4 месеца.

„Българските избиратели дадоха гласът си за ГЕРБ и западните ни партньори оценяват високо усилията ни да модернизираме и развием България“, каза Цветан Цветанов.

А ние от Skandalno.net буквално съжалихме г-жа Нинова за това, че й се налага да дебатира по иначе сериозни теми с толкова простоват и елементарен физкултурник. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Цитат:„Българският народ е избрал ГЕРБ, за да модернизира и развива България.”

    Къде е този народ? Какъв е този народ? И ние всъщност вече що за народ сме? Каква е модернизацията? А развитието? Соред мен, това, което казва г-н Цветанов НЕ Е ВЯРНО. Пример: Последните събития станали в Шарково и избитите 4000 овце и кози. В едно от многото видеа които съм гледала същият господин казва: „ …. В Странджа има много изоставени къщи и място, където могат да се настанят бежанци.” Думи, казани може би преди година. Жалкото е, че от устата на някои хора излиза думата „нация”. НИЕ НЕ СМЕ НАЦИЯ! ТОВА Е НАЙ-ВИСШАТА ЕТИМОЛОГИЯ ЗА ЕДИН НАРОД.

  2. Недоумявам как е възможно човек със съмнителна репутация да е начело на БСП?! Никога, ама никога столетницата няма да спечели избори, докато се ръководи от Червената баронеса със синьо сърце. Идеите са червени, но цветът им отдавна не е чист, изцапан е от такива като нея. Колкото и да е оглозган кокала, винаги ще има още какво да ядат от него. Та и Нинова така – власт, та власт!

    • До Кокинов:

      Трогателно е когато платени гербаджийски тролове като теб са загрижени за съдбата на БСП, както и за идеологическата чистота в партията. Аре, съсредоточи се върху прогнилата от корупция, кражби, некадърност и простотия мафиотска сбирщина, наречена ГЕРБ и остави проблемите на Столетницата на самата нея!

    • EDIN UMEN KOMENTAR V SKANDALNO. . .DANO SA POVE4E HORATA KATO NEGO . . . S NESTO V GLAVATA SI ! DOLU GERB !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *