Татяна Дончева: Вижте й Службите за Сигурност на Управляващата Мафия ГЕРБ – едните са Поръчкови Убийци, а другите – Наркотрафиканти!

Ако прокуратурата на Гешев продължи с безпринципните си и незаконни удари, ще се стигне до улични сблъсъци и дори до революция.

Ще я организират тези, които в момента са обвиняеми, арестувани, репресирани… и не намират ефикасна защита в съдебната система, която обслужва управляващата мафия ГЕРБ. Когато не можете да получите справедливост по закон, а имате голям финансов ресурс, тогава впрягате този ресурс за сваляне на правителството.

ГЕРБ е мафия и тя не може да бъде свалена от власт с разходки по Ларгото. Борисов и Шайката му ще бъдат отстранени с кървави улични сблъсъци и ние трябва да се подготвим за това.

Това коментира Татяна Дончева в „ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев“ по TV1. Ето още акценти от участието й:

Това, за което Гешев викна днес Борисов в Прокуратурата да дава обяснения, е смешно и несъстоятелно. Прокуратурата не вижда снимките с пачките евро и кюлчетата, които може и да са заснети от жена, но определено са поръчани от партньорските служби.

Целият този цирк с Бобокови, Гешев го върти в полза на Бойко Борисов, за да рони престижа и авторитета на президента Радев. Това е кризисен пиар в полза на премиера и преследва внушението, че „не само дискредитираният Борисов, всички са маскари“, че далаверите, подкупите и рушветите не са само между правителството и бизнеса… а такива неща стават и в президентството. Затова са и тия абсурдни обвинения срещу президентския секретар Узунов и бизнесмена Бобоков за търговия с влияние. Гешев прекрасно си дава сметка, че това дело с тия налудничави обвинения няма да издържи в съда. Но тук целта е друга- една година, докато стартира делото, прокуратурата и мисирските медии на ГЕРБ ще дискредитират президента с всевъзможни внушения и клевети.

Европейските институции трябва да знаят в каква зловонна клоака е превърнато правосъдието в България – Иван Гешев води война с цялата опозиция, а методите му са си чисто репресивни и сплашващи.

Това, с което се е заиграла специализираната прокуратура, е бомба, която не се знае само кога точно ще избухне. Тия дни Киро Японеца припомни, че само в периода 2001-2004 г. има 150 знакови поръчкови убийства, които до едно не са разкрити и които ако някой мисли, че са забравени е сбъркал.

Когато съдът и прокуратурата в една държава тръгнат през просото и започнат да излъчват хаос и произвол, със сигурност улицата ще им отвърне с хаос и произвол. Гответе се за революция!

Ареста на двамата висши служители на ГДБОП дойде в отговор на заловената дрога на Таки в Студентски град преди месец. Любовницата на единия от двамата БОП-аджии е дъщеря на депутатка от ГЕРБ. Никъде в медиите не беше споменато, че при обиска в дома й са намерени 500 000 евро, но Спецсъдът я освободи скоропостижно и тихомълком. Вие си направете изводите дали за прокуратурата на Гешев има недосегаеми.

Гешев работи за Пеевски и закриля Борисов по поръчка на Дебелото момче. Не смятам че е дошъл моментът Гешев да нападне Борисов. Това ще се случи само ако Пеевски и кръговете, които стоят зад него, му наредят. А медийните кьорфишеци Главния прокурор при обиколките му по села и паланки, са вероятен знак за политически амбиции.

Като е за върховенството на закона, Гешев защо не се сезира и не разплете разследването на „Антикорупционния фонд“ „Осемте джуджета“.

Всички потулени далавери ще излязат на светло, когато се сблъскат челно двете големи мафиотски групировки – на Пеевски и на Борисов. Такъв сблъсък ще има – той е неминуем.

Доказателство в тази посока е и фактът, че ДПС са готови с друг състав на кабинет и натискат Борисов да си подаде оставката. Но за Борисов няма път извън властта. Борисов счита, че животът му е застрашен и падне ли от власт извън властта или ще лежи в затвора, или ще бъде убит. Истината е, че отдавна не му се управлява, не му се и краде вече… но няма друг избор.

Но както дойде редът на другия балкански премиер – наркотрафикант, премиерът на Косово Хашим Тачи, така и у нас ще дойде редът на Борисов. Американците го използваха, вече не им е нужен и скоро ще сложат сметката на масата.

Говорила съм с няколко стари ченгета от спец. службите. Всички те смятат, че снимките от спалнята на Борисов няма как да станат факт без съдействието на партньорските служби.

Не знам Гешев да говори чужди езици, освен трънския диалект, разбира се. Но това момче определено е много объркано и нелепо. Отдалече му личи, че е кукла на конци. Но и кукловодите му не блестят с особен ум. С този каскет напомня събитията след Девети септември или Октомврийската революция. Също и с обясненията му пред бедните, че атакувал богатите, защото ги били ограбили и че Той щял да въздаде справедливост… Само не казва, че за разлика от 9 септември, този път ограбеното от богатите ще влезе в джобовете на още по-богатите. А ролята на народа в тази афера е само на немия свидетел.

Вижте им службите за сигурност на ГЕРБ и задкулисното ДПС – в едната са поръчкови убийци, в другата – наркотрафиканти. Гангстери са завладели българската държава. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Татяна, ти поне си юрст и знаеш че взимането на руивети, както и даване са престъпления. Единия престъпник си призна че давал рушвети, остава да се докаже че втория е взимал. Иначе как ще докаже пачките с евро. От заплати ли. Засега всички трудящите се в България получават заплатите си в лавове и само в левове. Спрягат, че скоро ще влезем в чакалната (не дай боже, стигат ни НАТО и ЕС).

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *