Стрес удари Блатечки, ходи като призрак

asen_blatechkiСекс символът на театъра и малкия екран Асен Блатечки стана вече стрес символ, говорят негови колеги. Той напоследък видимо не  е във форма и яко се е запуснал. Актьорът ходи блед, разсеян  и изморен, работи много, няма време да  спортува и видимо е угрижен.

Според колегите му причина за това е вече напредващата бременност на гаджето му Диляна Попова, която ще го направи отново татко. Едновременно с това на актьора му тежали и отговорностите, които има към бившата си жена и дъщеря си. Колкото и да искал нещата да минат безпроблемно и да се уредят мирно и тихо, това нямало как да стане. Малко или много семейството му било в шок от новата му любов и бъдещото му дете и макар и той да осигурявал финансово бившата си и да се грижел за дъщеря си, усещал неодобрителните им погледи. А момичето хем се радвало за бебето, хем искало татко му да си е вкъщи.

Друга причина за основателните тревоги на Блатечки е, че той има опит,  вече е бил веднъж татко и отлично знае какво го очаква поне една година след раждането на детето – рев и писъци по всяко време на денонощието, пълни  памперси, къпане, хранене, колики, пищене, капризи и женски сълзи на безсилие. Както и хронично безсъние.

Като добавим и това, че връзката му с красавицата Дилана Попова е станала обект на голям медиен интерес и папараците непрекъснато тичат по петите им , стресът за Блатечки става още по-голям, тъй като винаги могат да го щракнат, ходят по петите му и не ми дават спокойно да се движи по улиците.

Това е бащина и любовна треска. Ще му мине, казват препатили.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l1mYUDu5xaQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *