Слави и Мартина подкараха джипове, шоуменът си взе брониран

Слави Мартина самаМартина  „Магаданс“, с която Слави Трифонов има сериозна връзка от няколко години, но все още я пази в тайна  и официално все още не я е представил пред обществото, вече има  нова придобивка.

Блондинката и бивша брюнетка подкара мощен черен джип „Фолксваген“, с който лети из софийските улици. Всеки ден возилото може да бъде забелязано пред паркинга на bTV, от страната където се намират студиата на „Шоуто на Слави“.

Черната мощна кола предизвикала любопитство и сериозно обсъждане. Любопитни колеги на Мартина  отбелязват, че даже  новите шефове на новините на телевизията – Венелин Петков и Гена Трайкова го дават по-скромно и  не карат толкова скъпи и луксозни автомобили, вероятно за да не се набиват на очи, или защото нямат достатъчно пари.

Интересен  е  и фактът, че когато Мартина паркира тържествено  на паркинга, от сградата тутакси и на бегом  излиза нейна колежка от балета. Тя е длъжна да а посреща гаджето на шефа Трифонов и дори да носи сака й.

Слави пък взел под наем бронирана кола и ходи на работа с нея. Говори се, че се страхувал от атентат, или отвличане и си наел устойчиво возило. Даже си наел двама бодигарда – един за него, един за Мартина. Колегите му го взимали на подбив заради  прекалените мерки за сигурност, но той мълчал или ги гледал страшно изпод вежди. Никой не може да каже той наистина ли се страхува от нещо, или просто това е поредната му екстравагантна приумица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *