Преслава лъсна по голо дупе в дискотека

Преси дупеЧалга изпълнителката Преслава зарадва без да иска цяла тълпа фенове. Тя не предвидила, че в дискотеката, където има участие подът е огледален и бодро запяла, без да знае, че всичко под роклята й лъсщи като на изложба.

 Прелестите на чалга звездата оплакнали очите на около стотина души, които отишли в модерен  пловдивски клуб да танцуват и да слушат песните й. Те не знаели, че ще получат много повече от музика и хитове. Кувертът не съдържал пикантната гледка и нея я нямало в програмата. Така те се насладили на неочаквано забавление – видяли на певицата  най-милото.

Изпълнителката на „Водка с утеха“ изобщо не бе съобразила, че подът е огледален и ще отразява всичко и  се натъкмила с модерна ултракъса рокличка. Това дало храна не само на въображението на феновете й, но и поглед към прашките, повече от символични и добре оформеното дупе, в което пък част от пашките били потънали.

Ентусиазмът бил луд,  посетителите екзалтирани, а аплодисментите оглушителни. Преслава мило се покланяла да благодари, от което гледката в пода ставала още по-интересна, разказват присъствали на купона.  По щастливите и ухилени физиономии на посетителите личи, че са повече от доволни от представянето на певицата.

Никой не гледаше нагоре към подиума, където беше  Преси, а  всички бяха вторачили погледи в пода и си плакнеха окото, твърди мъж, който бил на първия ред на шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RDpyn9xkmxg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *