Стефан Гамизов: След Изборите, който и да ги спечели, ИДЕ КАТАСТРОФА, Гответе се за КОШМАРИ!

Повечето хора не си дават сметка каква мащабна катастрофа се задава. След изборите, който и да ги спечели, икономиката ще е на дъното, а финансите ще са кът. Тези, които ще са в парламента и в правителството няма да могат да направят нищо, дори и да искат. Това Страшно е много страшно, защото идва отвън… и ще ни помете. Следете какво говорят международните институции: Капиталистическото МВФ призова богатите държави да давали безвъзмездно пари на по-бедните такива. Световната банка казва: „Денги нет“.

А ГЕРБ и ДПС така са помели държавата ни и са я докарали до просешка тояга, че на всички ни ще се наложи да ходим да им се молим, за да оцелеем… защото за последните 11 години Те събраха парите от нашите джобове и ги вкараха в държавата, след което ги преместиха от там в своите джобове.

Предстои ни да изживеем кошмари, каквито не сме гледали и на филм…

Стефан Гамизов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Нищо ново под небето! След всяка държавна катастрофа следва конфискация и национализация на откраднатото! Държавата трябва да управлява всички блага, за да има за всички,а не разни ниско образовани простаци и селяндури да разполагат с богатство за което не са работили нито един ден!

    • Бе да е…ва „простия ти селянин“ как па можа да кажеш всичките тия истини!? Мдаааа…много тикви трябва да узреят, че след „възход“ на управляващите ни, то техния крах е неизбежен. Няма вечни империи и управляващи!!!Запомнете го това! Историята го е доказала! Ма че на боко щяло да му се размине…, ма на управляващите продажници на БЪЛГАРИЯ щяло да им се размине….няма такова нещо господа простаци-управляващи ни! Вие всичките ще си понесете това, което заслужавате! България е само за БЪЛГАРИ, а не за продажни проститутки. Дано да спечелите тези избори, че да усетите „народната любов“ след това.

  2. Последните години България, благодарение на тези, които я продадоха и предадоха на западните алчни дъртаци, остана без народ ,без средства за препитание, без природни богатства и е пред умиране!живеем с пари назаем взети ,които също влизат в джобовете на изплувалите мързеливи профани отпреди 89г,които налазиха държавната власт за своя полза! Продадено, беше всичко построено от българите за 45г с огромни лишения, като се работеше за надница от 5ст или храна за едно хранене на семействата им!Целият недоимък след 44г съм го преживял ,но у БЪЛГАРИТЕ имаше толкова голям ентусиазъм и подем ,за да заживеят спокойно един живот без лишения за тях и децата им.Това беше като бодил в очите на изчерпания западен капитализъм ,който опустоши държавите си и търсеше пари и природни богатства извън тях.И ето дойде часът когато нараниха велика Русия,намери се един юда ,който се опита да я продаде за стотинки,но слава богу ,намери се достоен човек да спре това дяволско хоро.Обаче’мечката играе ли у комшиите тя винаги идва и у вас’!Такава съдба застигна и нас ,но не се намери БЪЛГАРИН,който да застане срещу унищожението ни-тогава народът щеше да го подкрепи.Сега вече е много трудно ,защото хората са с друго мислене и желания спрямо живота си ,но въпреки това всеки иска да живее спокойно и добре.Ще поживеем и ще видим каква ще е съдбата ни-ще съществуваме или ще изчезнем !

  3. Emi da, te VSICHKI polititsi sa korumpirani. Ne e vajno koi shte specheli. Pak i izborite se falshifitsirat. Za naroda niama da se promeni nishto, a samo izglejda shte plashta smetkata na kradtsite. Pak i balgarskia narod sme ovtse. Nema da se pomradneme, dokato ne se zatrieme kato natsia.

  4. ЗАСИЛВА СЕ ВЪНШНИЯ НАТИСК ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ И ТО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗНО.ТОЗИ НАТИСК НИТО ЩЕ ЛЕК НИТО КРАТЪК .САЩ ЗАВЗЕМАТ ТЕРИТОРИЯ ПРЕЗ РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ, РУСОФИЛИТЕ СЪЗДАВАТ ФРОНТ НА РУСИЯ, ГЕРБ ГИ СЪЗДАДЕ МЕРКЕЛ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ГИ ПОДДЪРЖА ,ДПС СИ ИГРАЯТ НА КЪС ПАС С АНКАРА , ЕС СЕ ТРЕСЕ ВСЕ ПО –ЗДРАВО, САЩ ВЪРВЯТ НАДОЛУ, КИТАЙ ВЪРВИ НАГОРЕ, РУСИЯ МАКАР И СЛАБА ИКОНОМИЧЕСКИ Е СИЛНА ВОЕННО, ТУРЦИЯ ИЗПОЛЗВА ПРОТИВОРЕЧИЯТА И ЗАБИВА КЛИН МЕЖДУ СВЕТОВНИТЕ ИГРАЧИ РЕАЛИЗИРАЙКИ ВЪЗМОЖНОТО В СВОЙ ИНТЕРЕС. И ВЪРХУ ТАЗИ ОБСТАНОВКА Е НАЛОЖЕНА ПАНДЕМИЯ ,КОЯТО Е БЛОКИРАЛА ВСИЧКО .НЯМА СФЕРА В ,КОЯТО И ПРЕДИ ПАНДЕМИЯТА НЕЩО ДА СЕ Е РАЗВИВАЛО НОРМАЛНО, А СЛЕД НЕЯ ДА ОСТАНЕ НЕЩО ЖИЗНЕНО,А ЗА КОНКУРЕНТНО ДА НЕ ГОВОРИМ. ИКОНОМИКА НЯМА,СЕЛСКО СТОПАНСТВО –В НАСИПНО СЪСТОЯНИЕ,В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПАЗИМ СИСТЕМАТА ДА НЕ РУХНЕ , А , НЕ ПАЗИМ ХОРАТА И БИЗНЕСА,АРМИЯ НЯМА ,БЪЛГАСКИ БАНКИ НЯМА,БЪЛГАСКИ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ НЯМА ,БЪЛГАСКИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ НЯМА БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИЦИ НЯМА…ИДВАТ ИЗБОРИДА МИСЛИМ ,КОЙ МОЖЕ И КОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИ КАРУЦАТА ЗАТЪНАЛА В И ДА ПРЕВЕДЕ ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ АДА.ТЕЗИ ДО СЕГА ВИДЯХМЕ ,ЧЕ НЕ МОГАТ,НЕ ЧЕ НЕ ИСКАТ, ПРОСТО НЕ ГО МОГАТ….ХОРА МИСЛЕТЕ И ИЗБИРАЙТЕ УМНО!!!!.

  5. Н А Ц И О Н А Л И З А Ц И Я НА ВСИЧКО КАКТО ПРЕДИ 1989 И ДРУЖБА С БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *