Васил Божков : Главният прокурор е служител на Пеевски (С ВИДЕО)

”Купуваме си Нова телевизия, избираме си главен прокурор и никой не може да ни пипне през следващите 10 години”. Цитирам Пеевски. Лично ми го е казвал. Бях близък с него до 26 януари.

Това е част от интервюто, което бившият хазартен бос Васил Божков дава за влогъра и журналист Станислав Цанов. Цялото интервю ще бъде качено съвсем скоро в YouTube канала „Цанов напред и нагоре“. А сега ви предлагаме адна малка част от него (ВИЖ ВИДЕОТО ДОЛУ)

И още от интервюто:„Главният прокурор Иван Гешев е служител на Пеевски – в буквалния смисъл на тази дума. Зная това отдавна – сигурно е на 100%“, заяви категорично бившият хазартен бос, който в момента се намира в Дубай.

Именно от убежището на Васил Божков в Дубай дойдоха и някои от най-скандалните разкрития за корумпираната власт на хунтата ГЕРБ през изминалата 2020 г. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ВАСИЛ БОЖКОВ КАЗВА ИСТИНАТА И ПО ДЕЛАТА ИМ НА ГЕШЕВ И ШИШИ ЛИЧИ

  2. Ei, s kakva koronavirusna teniska se e iztopisal Vaseto! Da ne bi i toi da e pipnal koronavirus v arabskite emirstva?

  3. MNOGO INTERESNO, FILARI I BOTOX LI IMA V. BOJKOV, CHE IZGLEJDA TOLKO DOBRE NA 60 I KUSUR GODINI? TOI IZGLEJDA PO-DOBRE OT SINA SI, A I KOJATA MU E PO-SVETLA OT KOJATA NA SINA MU. SUGURNO SINA MU SE E METNAL NA MAIKA SI. IAVNO IVA SOFIANSKA E OPITALA PARVO S BASHTATA (kakto se pisa veche) I KATO NE I E MINAL NOMERA, SE E HVANALA SAS SINA. VAJNOTO ZA NEIA SA BILI PARITE, SHTOTO TATE NEMA PARI ZA TRI DASHTERI I PETIMA VNUTSI. ZA KARACHKITE NE E VAJNO PRI KOI SHTE GI IZKARAT.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *